Hua Hin i skolernes vinterferie: 2 voksne og 2 børn for kr. 6.118,-

Book selv din rejse og spar mange penge

Det er billigere end du tror at holde vinterferie i Thailand. Er I en familie på 2 voksne og 2 børn mellem 2 og 11 år, kan I komme afsted for kun kr. 6.095,- pr. person inklusive fly fra København til Bangkok med Aeroflot og 13 nætter på det børnevenlige Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling.

Det anmelderroste hotel ligger ved stranden og har spa, børneklub, børnepool, swimmingpools, tre barer og tre restauranter. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi.

Nedenstående prisopstilling er lavet med udrejse 6/2 og hjemrejse 20/2.

 

Prisopstilling fra København

4 x flybilletter á kr. 3.607,- = kr. 14.428,-
13 nætter på Novotel = kr. 10.046,-

I alt kr. 24.474,- = kr. 6.118,- pr. person

 

Prisopstilling fra Billund

4 x flybilletter á kr. 5.216,- = kr. 20.867,-
13 nætter på Novotel = kr. 10.046,-

I alt kr. 30.913,- = kr. 7.728,- pr. person

 

I kan købe transport fra lufthavnen til hotellet hos Expedia. Ovenstående er kun rejseforslag – der er masser af andre muligheder for en billige rejse i skolernes vinterferie.

Husk, at I kan få lavet Danmarks bedste rejser til Thailand på min side thailandrundt.dk. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden og en score på Trustpilot på 9,6), der har besøgt alle de steder, de sender deres gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – se mere om rejserne her og få et uforpligtende tilbud.

 

Billige flybilletter > Book hotel med prisgaranti > Lej en bil i ferien >

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*