Besøg Florida – sådan får du en billig rejse + gode tilbud

Tips og gode råd til en billig ferie i Florida

USA har aldrig været billigere, og det gælder selvfølgelig også Miami og Florida. Solskinsstaten og den hippe by med de gode strande byder bl.a. også på fantastisk natur og ikke mindst imponerende temaparker, der kan tage pusten fra de fleste.

I kan opleve Florida på mange måder – skal det være badeferie, et spændende roadtrip eller en rejse på børnenes præmisser? Solskinsstaten kan det hele, og heldigvis er det superbilligt – se bare med her.

 

Book selv

Som altid den absolut billigste løsning. Booker I selv fly, hotel og eventuelt billeje, så kan I komme afsted til lavpris. Booker I fly og hotel sammen kan du spare op til 13 % på din rejse hos Expedia, der er verdens største onlinerejsebureau.

Ifølge Momondo er januar og november de billigste måneder at booke flybillet, og uanset hvornår I skal afsted, så er billetten som hovedregel billigst, hvis I booker 57 dage før afgang.

Hos hotels.com finder I et kæmpe udvalg af hoteller, som I kan booke med prisgaranti. Inden I kommer så langt, så har vi selvfølgelig et bud på, hvor I skal bo i f.eks. Miami. Se mere her, hvis I vil have et godt hotel ved South Beach uden at det koster en formue.

Kviklinks:
Book hotel i Miami
Book hotel i Orlando
Book hotel i Fort Lauderdale
Book hotel i Fort Myers Beach

I kan også booke oplevelser og udflugter af flere dages varighed online – se mere hos Viator, der har et kæmpe udvalg af muligheder – f.eks. Everglades, Key West og temaparkerne i Orlando.

 

Book hos et rejsebureau

Der findes adskillige rejsebureauer i Danmark, der mener, at de er specialister i USA. Har I særlige krav kan det være en god idé at få hjælp af et rejsebureau, men søger I fly, hotel og eventuelt billeje, så kan I klikke ind hos f.eks. Rejsefeber (Medlem af Rejsegarantifonden), der ofte har nogle rigtig gode tilbud på pakkerejser.

Se aktuelle tilbud her, hvor I kan tilføje nætter, benytte det flyselskab I ønsker og endda booke adgang til seværdigheder inden I rejser plus meget mere:

Pakkerejse til Miami – fly + hotel
Pakkerejse til Orlando – fly + hotel
Pakkerejse til Fort Lauderdale – fly + hotel

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*