Disse hoteller hitter på de sociale medier lige nu

Få inspiration til din rejse

Rejseblogs, sociale medier og venner og familie er tre af de mest populære steder vi danskere søger inspiration til ferien. Her skiller sociale medier sig ud ved typisk at præsenterer drømmeagtige rejsemål og hoteller, der synes uopnåelige.

Nogle af de mest likede og delte hoteller er således ikke for alle og enhver, men der er også steder, som er til at betale. Herunder kan du se de mest hypede hoteller på de sociale medier lige nu ifølge hotelbookingportalerne.

Granada Luxury Belek – Tyrkiet

På dette lækre resort (billedet øverst) er det selvfølgelig de næsten flydende værelser, der hitter. Det ser også bare supercool ud, og du kan næsten ikke bo tættere på poolen. Se billeder og aktuelle priser på Granada Luxury Belek.

La Casa de la Playa – Playa del Carmen

I parken Xcaret ved Playa del Carmen kan du bo lige ud til det caribiske hav med junglen i baghaven. Men det er den fantastiske infinitypool, der bliver delt på de sociale medier. Se billeder og aktuelle priser på La Casa de la Playa.

Bulgari Resort – Bali

Det eksklusive Bulgari Resort har nok nogle af de mest coole værelser på Bali. Her har du en forrygende udsigt fra din egen private infinitypool. Se billeder og aktuelle priser på Bulgari Resort.

Arlo Nomad – New York

Går storbyferien til New York, så skal du booke værelsestypen queen room sky på Arlo Nomad Hotel. Her har du den fedeste udsigt over The Big Apple fra din seng. Se billeder og aktuelle priser på Arlo Nomad.

Stella Island – Kreta

Tilbage til Europa og det lækre Stella Island på Kreta, hvis lagunepool (billedet nederst) bliver delt igen og igen på de sociale medier. Det er virkelig et hipt sted lige nu. Se billeder og aktuelle priser på Stella Island.

Burj Al Arab – Dubai

Burj Al Arab går tilsyneladende aldrig af mode. Det ikoniske hotel i Dubai tilbyder vild luksus, hvor du fra de såkaldte panoramasuiter har en 180° udsigt. Dyrt? Helt sikkert. Se billeder og aktuelle priser på Burj Al Arab.

Pollicastro Boutique Hotel – Italien

Har du nogensinde prøvet et hotelværelse under jorden? Hvis ikke, så skal du booke Pollicastro Boutique Hotel, hvor du bor i et underjordisk soveværelse med pool og vandfald. Et sikkert hit på de sociale medier. Se billeder og aktuelle priser på Pollicastro Boutique Hotel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*