Hotel på Mykonos – her er de bedste steder

Mykonos har masser af lækre hoteller - book dem her med prisgaranti

Skønne Mykonos er Kykladernes mondæne festø. Berømt for sine lækre strande, hippe klubber og gode restauranter, er det blevet et af jetsetternes mest populære legepladser. Når du skal booke hotel på Mykonos kommer du sandsynligvis til at betale mere end du ville gøre på de fleste andre græske øer.

Men du får til gengæld også meget for pengene, især når du kan booke overnatning med prisgaranti. Nedenstående hoteller er alle håndplukkede. De får gode anmeldelser og er anbefalet af de største rejsesites.

 

Rocabella Mykonos Hotel

Lækkert anmelderrost hotel 300 meter fra Agios Stefanos Beach. Rocabella er opført i klassisk ægæisk arkitektur og holdt i hvide og blå nuancer. Der er kræset for detaljerne, og alle værelser har havudsigt. Du finder bl.a. pool og bar/lounge.

Book eller se mere om Rocabella Mykonos Hotel >

 

Argo Hotel

Argo Hotel ligger ved Plati Gialos ikke langt fra Psarou- og Paradise Beach. Det gode mellemklassehotel har bl.a. pool og gratis wifi. Argo får rigtig gode anmeldelser på Tripadvisor for superservice og skønne værelser.

Book eller se mere om Argo Hotel >

 

Boheme Mykonos

Luksushotel i Mykonos By. Her får du gratis wifi og skønne lyse værelser i stilfuldt design med udsigt over havet. Boheme har kun 20 værelser og er et oplagt valg til den intime parferie.

Book eller se mere om Boheme Mykonos >

 

Harmony Boutique Hotel

Pragtfuldt hotel, der ligger med udsigt over Mykonos By og Ægæerhavet. Stilen er moderne og holdt i blå og hvid. Du finder en god pool på det charmerende hotel, der kun har 22 værelser. Også gratis wifi.

Book eller se mere om Harmony Boutique Hotel >

 

Myconian Villa Collection

Lækkert hotel ved Elia Beach. Myconian Villa Collection er som taget ud af et boligmagasin og udmærker sig bl.a. ved den høje service. Værelserne er store og de dyreste har egen pool.

Book eller se mere om Myconian Villa Collection >

 

Poseidon Hotel & Suites

Mellemklassehotel i Mykonos By. Tidligere gæster giver Poseidon gode anmeldelser, og her får du meget for pengene. Her er bl.a. pool og gratis wifi. En lille strand ligger ved resortet, og der er kun 10 minutters gang til Mykonos By.

Book eller se mere om Poseidon Hotel & Suites >

 

Mykonos Beach Hotel

Prisbilligt charmerende hotel holdt i lyse farver. Hotellet ligger i Mykonos By og tilbyder bl.a. pool og gratis wifi. Der er fem minutter til stranden og 10 minuters gang til Mykonos By og Little Venice.

Book eller se mere om Mykonos Beach Hotel >

 

Carbonaki Hotel

Endnu et prisbilligt hotel i Mykonos By, der får gode anmeldelser. Her er en lille pool og hotellet er typisk græsk i hvide og blå farver. Byens gode restauranter ligger lige udenfor døren, og du kommer nemt til øens strande med bussen, der kører et stenkast derfra.

Book eller se mere om Carbonaki Hotel >

 

Semeli Hotel Mykonos

Stilfuldt hotel i den dyre ende. Beliggenheden i Mykonos By er perfekt, og du kan nyde Semelis to pools, et godt spaområde samt restaurant og bar/lounge.

Book eller se mere om Semelis >

 

Fresh Boutique Hotel

Blot 10 værelser har det lille Fresh Boutique Hotel i Mykonos By. Her får du gode moderne værelser og en venlig familiær atmosfære. Kort afstand til alt hvad byen har at byde på. Gratis wifi.

Book eller se mere om Fresh Boutique Hotel >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*