Hotel på Mykonos – her er de bedste steder

Mykonos har masser af lækre hoteller - book dem her med prisgaranti

Skønne Mykonos er Kykladernes mondæne festø. Berømt for sine lækre strande, hippe klubber og gode restauranter, er det blevet et af jetsetternes mest populære legepladser.

Når du skal booke hotel på Mykonos kommer du sandsynligvis til at betale mere end du ville gøre på de fleste andre græske øer. Husk derfor at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad, der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

Nedenstående hoteller er alle håndplukkede, får gode anmeldelser af tidligere gæster og er anbefalet af de største rejsesites.

 

Rocabella Mykonos Hotel

Fantastisk luksushotel
Lækkert anmelderrost hotel 300 meter fra Agios Stefanos Beach. Rocabella er opført i klassisk ægæisk arkitektur og holdt i hvide og blå nuancer. Der er kræset for detaljerne, og alle værelser har havudsigt.

Faciliteterne tæller bl.a. spa, bar/lounge, restaurant, swimmingpool og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet i prisen på Rocabella, der hører til de absolut bedste hoteller på Mykonos.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Argo Hotel

Anmelderrost hotel tæt på stranden
Endnu et hotel, der får topanmeldelser af tidligere gæster, som især roser den gode service og de skønne værelser. Argo Hotel ligger ved Plati Gialos ikke langt fra Psarou- og Paradise Beach.

Det gode 4-stjernede hotel har bl.a. have, bar/lounge, restaurant, swimmingpool og gratis wifi. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – fra standard til lejligheder og familieværelser med plads til fire personer.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Boheme Mykonos

Lækkert hotel kun for voksne
Boheme er et skønt luksushotel i Mykonos By. Her får du gratis wifi og skønne lyse værelser i stilfuldt design med udsigt over havet. Boheme har kun 20 værelser og er et oplagt valg til den intime parferie.

Blandt faciliteterne finder du spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. med jacuzzi og lille pool. Morgenmad er inkluderet i prisen på Boheme Mykonos, der kun er for voksne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Harmony Boutique Hotel

Stilfuldt hotel i Mykonos By
Pragtfuldt og meget populært hotel, der ligger med udsigt over Mykonos By og Ægæerhavet. Stilen er moderne og holdt i blå og hvid. Du finder en god swimmingpool på det charmerende hotel, der kun har 22 værelser.

Andre faciliteter tæller spa, fitness, bar/lounge, restaurant og gratis wifi. Der er flere forskellige værelsestyper (også med jacuzzi), der alle har tv, minibar, pengeskab og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Myconian Villa Collection

Fantastisk gennemført designhotel
Lækkert hotel ca. 300 meter fra dejlige Elia Beach. Myconian Villa Collection er som taget ud af et boligmagasin og udmærker sig bl.a. ved den høje service. Værelserne er store, og de dyreste har egen pool.

Du finder en lang række faciliteter på Myconian Villa Collection – f.eks. spa, fitness, bar/lounge, børnepool, strandparasoller, swimmingpool og tre restauranter. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Poseidon Hotel & Suites

Lækkert hotel en ofte god pris
Populært 4-stjernet hotel i Mykonos By, der får rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster. Poseidon Hotel & Suites har bl.a. bar/lounge, restaurant, swimmingpool og gratis wifi.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, pengeskab og møbleret balkon. Morgenmad er inkluderet og Poseidon tilbyder desuden gratis transport til havn og lufthavn. Der ligger en lille strand ligger ved resortet, og der er kun 10 minutters gang til Mykonos By.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mykonos Beach Hotel

God værdi for pengene
Mykonos er en forholdsvis dyr ø med hoteller af høj standard, men på Mykonos Beach Hotel kan du bo lidt billigere. Det charmerende hotel er holdt i lyse farver og ligger i Mykonos By

Mykonos Beach Hotel har faciliteter som spa, bar/lounge, restaurant, swimmingpool og tilbyder desuden gratis wifi. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Carbonaki Hotel

Skønt og prisbilligt hotel i Mykonos By
Vi bliver ved Mykonos By og skal til Carbonaki Hotel, der er endnu et prisbilligt hotel, der får gode anmeldelser. Carbonaki Hotel er moderne indrettet og tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant, swimmingpool og gratis wifi.

Byens gode restauranter ligger lige udenfor døren, og du kommer nemt til øens strande med bussen, der kører et stenkast derfra. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Semeli Hotel Mykonos

Lækker luksus i Mykonos By
Semeli Hotel er et stilfuldt og eksklusivt overnatningssted i den dyre ende. Beliggenheden i Mykonos By er perfekt, og der er faciliteter som spa, fitness, restaurant, bar/lounge, to swimmingpools og et dejligt spaområde.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper inklusive suiter med jacuzzi eller privat pool. På værelserne er der tv, minibar, pengeskab, espressomaskine og gratis wifi. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Fresh Boutique Hotel

Mindre byhotel med gode anmeldelser
På det lille Fresh Boutique Hotel, der kun har 10 værelser, bor du centralt i Mykonos By. Her får du gode moderne værelser, en venlig familiær atmosfære og kort afstand til alt hvad byen har at byde på.

På værelserne er der bl.a. tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi. Fresh Boutique Hotel har desuden faciliteter som have og restaurant. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*