Hold kæft og rejs

Tips og gode råd til dig, der er på vej ud i verden

Det er titlen på Thomas Vebers bog, der er tænkt som hjælp og inspiration til rejselystne danskere, der overvejer at tage på eventyr i længere tid.

Thomas Veber har selv rejst rundt i verden til lands og til vands, og i bogen bliver læseren også præsenteret for andre danskere, der på forskellig måde har realiseret drømmen om at se verden.

“Hold kæft og rejs” er primært henvendt til sejlerne, men der et også god af inspiration til de, der vil på road trip eller rejse rundt med rygsæk.

Bogen kan være nyttig som et slags opslagsværk, hvor læseren finder tips og gode råd inden turen går ud i den store verden.

I “Hold kæft og rejs” kommer Thomas Veber også ind på det økonomiske aspekt og giver forslag til, hvordan du kan tjene penge undervejs på din rejse. Eksempelvis som underviser eller digital nomade, dvs. du tjener penge online og har hele verden som dit kontor.

For den erfarne rejsende er der måske ikke så meget at komme efter i bogen, men mangler du det sidste skub til at få opfyldt dine rejsedrømme, så gemmer “Hold kæft og rejs” på masser af information om f.eks. forberedelse, økonomi og ikke mindst en række praktiske ting, der er vær at være opmærksom på.

For de, der har taget springet og realiseret rejsedrømmene kan “Hold kæft og rejs” bruges som inspiration, og så er det altid sjovt og lærerigt at læse om, hvordan andre rejser og hvordan de får råd til det. Se mere om Hold kæft og rejs.

3 Comments

  1. Vores drøm er faktisk at sejle jorden rundt. Jeg har tidligere sejlet i Caribien og det var en stor oplevelse. Nu er børnene flyttet hjemmefra og så er det naturligt at udleve rejsedrømmene. Vi har netop købt Thomas Veber’s bog og glæder os til at suge til os af gode råd.

  2. Der er ingen tvivl om at programmet Kurs mod fjerne kyster får folk til at ønske at det var dem. Tror kun få får realiseret den drøm. Alt for mange mennesker er så fokuserede og fastlåste i deres situation med at tjene penge til deres store hus og næste bil. Vi er slaver af den hverdag vi selv har skabt.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*