Hit the road: mød Pete og Taylor

Det amerikanske par bor i deres ombyggede Dodge

De fleste mennesker finder først sent i livet ud af, hvad der betyder noget for dem. Og så er der mennesker som Pete og Taylor, der på trods af deres unge alder allerede er i gang med at udleve deres drøm.

For to år siden rejste de rundt i Sydøstasien, og det var på den tur, de fandt ud af, at rejselivet var som skabt for dem. Da de kom hjem til USA droppede de ud af College for at finde arbejde så de kunne skrabe penge sammen til et liv på landevejen.

Blot et par år efter de kom hjem fra Østen købte de en Dodge, som de brugte fire måneder på at klargøre til deres nye hjem. De sagde deres job op, og siden har Pete og Taylor ikke set sig tilbage.

Knap 11.000 kilometer har Wisconsin-parret kørt for at dyrke deres favorithobby; surfing. Sammen med hunden Snoop bor de i deres ombyggede Dodge, der både indeholder køkken og kombineret sove og opholdsrum.

Undervejs tjener de penge ved at undervise i surfing, og så har de deres egen blog, hvor de inspirerer andre til at følge i deres fodspor. “Drop dog det rotteræs”,  siger Pete og Taylor, hvis eventyr først lige er begyndt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*