Hit the road: mød Pete, Taylor og Lily

Læs med her, hvis du er vild med roadtrips

De fleste mennesker finder først sent i livet ud af, hvad der betyder noget for dem. Og så er der mennesker som Pete og Taylor, der på trods af deres unge alder allerede er i gang med at udleve deres drøm.

For to år siden rejste de rundt i Sydøstasien, og det var på den tur, de fandt ud af, at rejselivet var som skabt for dem. Da de kom hjem til USA droppede de ud af College for at finde arbejde så de kunne skrabe penge sammen til et liv på landevejen.

Blot et par år efter de kom hjem fra Østen købte de en Dodge, som de brugte fire måneder på at klargøre til deres nye hjem. De sagde deres job op, og siden har Pete og Taylor ikke set sig tilbage.

Knap 11.000 kilometer har Wisconsin-parret kørt for at dyrke deres favorithobby; surfing. Sammen med hunden Snoop bor de i deres ombyggede Dodge, der både indeholder køkken og kombineret sove og opholdsrum.

Undervejs tjener de penge ved at undervise i surfing, og så har de deres egen blog, hvor de inspirerer andre til at følge i deres fodspor. “Drop dog det rotteræs”,  siger Pete og Taylor, hvis eventyr først lige er begyndt.

Lily lever på landevejen

24-årige Lily Kemp havde udlængsel, men kun få penge. Drømmen om at se verden synes langt væk, da hun pludselig fik et tilbud om at købe en gammel skolebus.

Sammen med kæresten Ryan Turner omdannede hun bussen til et hjem på fire hjul. Lily havde tidligere rejst i Sydøstasien, men denne gang ville den New Zealandske pige opleve Europa.

Siden har Lily og Ryan kørt 16.000 kilometer gennem Europa. De bor i bilen, der bl.a. er udstyret med køleskab, køkken og stor seng, der kan foldes sammen til en loungesofa.

I starten var det lidt svært at bo på så lidt plads, men i dag elsker Lily sin bus og kunne ikke tænke sig at bo anderledes. I forhold til at bo på hotel, så synes hun det er rart at falde i søvn i sin egen seng hver aften. “Det er skønt at have sin hjem med når man rejser”, mener hun

Jeg er mest glad, når jeg oplever noget nyt og ser nye steder.
Lily Kemp

Lily hader rutiner og kan lide at ikke to dage er ens. Indtil nu har hun besøgt 36 lande og undervejs på sin tur tager hun de jobs hun kan få for at få økonomien til at hænge sammen.

Efter 170 dage på de europæiske vej er Lily og Ryan tilbage i New Zealand, hvor de lige har afsluttet et firemåneders roadtrip i hjemlandet.

Planerne er ved at blive lagt til den næste rejse, der meget sandsynligt bliver til Australien. “Jeg har det bedst, når der sker noget. Bliver hverdagen for triviel, så begynder rastløsheden og planlægningen af nye eventyr”, fortæller Lily.

Du kan også tage på roadtrip

Overvejer du selv at tage på roadtrip, så findes der masser af god inspiration på nettet. Du kan læse videre i indlægget Gennem Europa i ombygget postbil, men også andre steder kan du lade dig inspirere og drømme dig væk.

Se f.eks. artiklerne Norditaliens smukkeste roadtrips og De mest populære køreture i USA fra booking.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*