Gran Canaria – her vil jeg gerne være nu

Sol og strand i Playa del Inglés

Påsken byder ikke ligefrem på det bedste vejr. Jo, solen skinner da en del, men hvad hjælper det, når det blæser og er pivende koldt. Næh, så vil jeg hellere være på Gran Canaria, hvor solen skinner og hvor der er mulighed for at koble HELT af.

Selvom planeten nok byder på mere inspirerende steder, så er Gran Canaria og især feriebyerne på sydkysten stedet hvor hårdtarbejdende mennesker får en velfortjent dosis sol og kommer ned i tempo.

Men en ferie på Gran Canaria kan være mange ting. Ser du dig ikke for, kan du nemt havne på et slidt hotel og tvivlsomme barer og restauranter. Selvfølgelig skal du ikke snydes for det bedste, så her kommer vores bud på den perfekte ferie på Gran Canaria.

Vi skal selvfølgelig bo på Bohemia Suites i Playa del Inglés, der skiller sig markant ud fra det typiske Gran Canaria hotel. Her er kun adgang for voksne, og det er et oplagt sted til den romantiske parferie. Hotellet har en skøn tagterrasse med smuk udsigt over byen og stranden. Her er også lounge og restaurant, og så ligger Bohemia Suites tæt på sanddynerne i Maspalomas.

I Playa del Inglés skal vi spise lækker tapas på både Wapa Tapa (i Yumbo Centret) og Tango Tapas (på Avenida de Gran Canaria). Sidstnævnte er hyggeligst og har ofte underholdning i form af levende musik. Også Novo i Playa del Inglés og Que Tal i Puerto de Mogán er gode steder at spise. Og så kan det anbefales at spise i de små byer langs kysten. Her er det enkelt og autentisk.

Barerne og diskotekerne på Gran Canarias sydkyst hører ikke til de mest fancy. Her handler det om flirt, pubcrawl og happy hour, menen der er heldigvis steder, der skiller sig ud. I Arguineguin ligger Maroa Beach Club, der frister med loungesofaer og gode drinks. Det er et afslappende sted for os, der ikke er helt unge mere, men stadig holder af chillout med gode dj sessions.

Og husk nu at Leje en bil og kør op i bjergene, hvor store oplevelser venter. Her er ikke blot smukt og frodigt, men også venlige lokale, der synes at leve et liv langt væk fra strandene. Tag på marked, i kirke eller stop ved en af de gode restauranter, der serverer lokal og rustik mad.

Læs mere om Gran Canaria i vores miniguide


Gran Canaria kan besøges året rundt. Vil du være sikker på masser af sol, så vælg sommermånederne, hvor temperaturen ligger på 27°-30° C. Men det er ofte i vintermånederne, vi har brug for lidt sol og selv i december til februar er der ofte over 20° C og sol. Book en charterrejse til Gran Canaria.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*