Fra hektisk byliv til glade sejlere

Mødet med et svensk par skulle vise sig at vende op og ned på Sarah og Renatos liv. De levede en tilværelse med lange arbejdsdage, der lignede hinanden til forveksling, men de to brasilianere opdagede ikke selv, at deres liv gik i tomgang.

Det svenske par præsenterede Sarah og Renato for et liv på havet, hvor de godt nok ikke havde meget luksus, men til gengæld hinanden og maksimal frihed. Det var der, det gik op for parret, at de brugte deres liv forkert.

De havde intet kendskab til livet på havet, men på tre uger lærte svenskerne Sarah og Renato at sejle, og så gik det stærkt. Det brasilianske par sparede sammen til en båd og begyndte deres sejlads i Split i Kroatien.

“Eventyret har været fuldstændig fantastisk indtil nu. Jeg ville ikke undvære det for noget”, fortæller Sarah, og fortsætter: “Vi har sagt farvel til en masse komfort, men vi er kommet tættere på hinanden og har mødt nogle fantastiske mennesker”.

Sarah og Renato får hjælp til finansieringen af deres eventyr ved at have gaster med ombord. “Vi har lært at tage det roligt. Vi kom fra en hverdag, hvor vi skulle have styr på alt, det troede vi også vi skulle have her. Det var stressende.”, siger Renato. Men efterhånden har parret fundet ud af at tage en dag af gangen.

Indtil videre har det rejselystne par besøgt 21 lande og territorier i Europa og Caribien siden afgangen fra Rio i april 2015.

Vil du også opleve verden? Start her

1 Comment

  1. Det man drømmer om men aldrig får gjort. Tror der er MEGET arbejde med at holde skibet ved lige osv. Det er nok ikke altid så rosenrødt som det lyder. Men OK, lyder fedt.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*