Godt nytår + tre steder til first moverne

Tre coole rejsemål til det nye år

Du er altid først med det nye, når det gælder tøj, biler og gadgets. Men hvad med at være blandt de første, der besøger et nyt rejsemål? Samtidig med at vi her på solstrandsommer.dk ønsker dig et rigtig godt nytår, får du her eksperternes bud på, hvor du skal rejse hen, hvis du vil være med på det nyeste nye.

Andamanerne

Det nye Maldiverne bliver de indiske øer langt ude i Andamanhavet kaldt. Tidligere har det næsten været umuligt at besøge de pragtfulde tropeøer, men en ny direkte flyrute fra Bangkok gør rejsen mulig.

På trods af den nye rute er Andamanerne stadig ukendt for de fleste, her er stort set ingen turisme, og først for nylig er der dukket et high-end hotel op, men flere er på vej.

Der er absolut intet at lave på Andamanerne udover at samle muslingeskaller og dase på stranden. Vandet er klart som gin, og de høje kokospalmer står i tusindvis og vejer i vinden.

Er du backpacker har du flere primitive overnatningssteder at vælge mellem, men er du til luksus, så skal du skynde dig at booke et værelse på det lækre boutiqueresort Jalakara, der er ejet af et par fra Londons overklasse.

Bazarutoøerne

Hvad? Hvor? Har du heller ikke hørt om det underskønne øhav kaldet Bazaruto, så er du undskyldt. Ud for Mozambiques kyst i det sydlige Afrika finder du disse vilde, men smukke øer, der kan byde på laguner, indsøer og fabelagtige strande.

Tidligere var det stedet for velhavende par på bryllupsrejsende, men nu er der åbnet en stribe mellemklassehoteller til os andre.

“Strandene er i verdensklasse. Lange, hvide og storslåede, men sammenlignet med Maldiverne og Mauritius får de stort set ingen opmærksomhed”, siger Melinda Stevens fra Condé Nast Traveler. Flere af de nye overnatningssteder er opført i gamle afrikanske hytter, og det giver et rustikt præg og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Nyarit

Husk, du hørte det først her på solstrandsommer.dk. Nyarit i Mexico er det nye hotte rejsemål, der i den grad er blevet first movernes paradis. Et paradis for de, der følger med og kender en, der kender en, som har hørt om den specielle atmosfære.

Det er i Nyarit du finder bohemerne og de hippe, der sammen med surferne har gjort især stranden ved Sayulita til stedet at holde ferie. Det siges, at Yucatán er yt, og Nyarit in. De lange strande, der ligger 45 kilometer nord for Puerto Vallarta, er ikke noget nyt rejsemål.

Du må dele herlighederne med mange andre turister, men det er her det sker, og du kan nyde små farvestrålende boutiquehoteller, kunstgallerier, designerforretninger og en chillet stemning. Heldigvis er der masser af øde strande rundt om byen, hvor Stillehavets bølger slår ind på et smukt og varieret kystlandskab.

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*