Genvejen til den perfekte ferie – book entré før du rejser

Vær sikker på at opleve alle de store seværdigheder på dit rejsemål

Turiststrømmen ved verdens mest besøgte seværdigheder stiger og stiger. Nogle steder kan du stå i kø i timevis, mens andre attraktioner kun tillader et vist antal besøgende dagligt. Og her hjælper det som regel ikke at stå tidligt op for at få adgang. Billetterne er nemlig solgt på forhånd, og det betyder, at tusinder af skuffede turister må gå forgæves.

Du kan også være en af dem, der booker din entrebillet i forvejen og på den måde sikre dig, at ferien ikke bliver en fiasko. Har du f.eks. en stor drøm om at se Gaudis mesterværk Sagrada Familia i Barcelona, så ville det være ærgerligt at komme hjem uden den oplevelse i bagagen.

Det er her Tiqets kommer dig til hjælp. Den store bookingsite er et af verdens førende, når det gælder onlinebilletter til alle de store seværdigheder. Om du vil besøge Louvre Museet i Paris, Burj Khalifa i Dubai eller Empire State Building i USA, så kan Tiqets hjælpe dig.

Nogle steder er du ikke bare sikret billet, men også fast track – dvs., at du springer køen over. Tiqets tilbyder desuden kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens syv dage, og du kan kontakte dem på mail eller telefon.

Du booker din entrebillet på Tiqets.com eller downloader app’en, der findes til både iOS og Android.

Så nemt er det

  1. Book via hjemmeside eller app
  2. Modtag din billet på sms, app eller mail
  3. Vis din billet ved indgangen til seværdigheden

Ved mange seværdigheder rundt om i verden gælder det om at være hurtig, hvis man vil sikre sig adgang. De mest populære turistattraktioner på Tiqets er Louvre Museet i Paris, Rijkmuseum i Amsterdam, Empire State Building i New York, Coloseum i Rom og Sagrada Familia i Barcelona.

Bonusinfo: vidste du, at Expedia også sælger entrébilletter, og at du kan købe billetter til musicals, koncerter, fodboldkampe og meget andet hos arteudland.dk?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*