Fra luksus til bagsædet af en bil

Ahlexandria tog konsekvensen af sit kedelige liv

Hun havde alt, men var ikke lykkelig. Få tager konsekvensen af en triviel hverdag, men sådan var det ikke for den amerikanske kvinde Ahlexandria, der blev mere og mere træt af at være lønslave.

Som de fleste andre mennesker ønskede hun sig også den nyeste iPhone, masser af nyt tøj og alle de andre ting, der bare er must haves for de fleste mennesker i den vestlige verden, skriver Daily Star.

“Jeg havde masser af ting på ønskesedlen, men når jeg fik løn, gav jeg bare det hele væk igen. Til min bil, min lejlighed og til de gadgets alle de andre havde”. Og det var lige præcis det, der irriterede Ahlexandria. Der var aldrig penge til det, hun virkelig ønskede.

Da hun havde fået nok af sin triste hverdag søgte hun efter alternativer. Hvad gør mennesker, der er stressede; de tager på ferie, sagde hun til sig selv, og som sagt, så gjort.

Ahlexandria solgte alt hvad hun ejede og flyttede ind i sin bil. Og ikke nok med det, så har hun dokumenteret sit nye liv via YouTube, hvor hun lige nu har flere end 60.000 følgere.

“Du må være den stærkeste person i verden”, skriver en følgerne til Ahlexandria, men sådan ser hun det ikke. Hun har bare taget konsekvensen af sit kedelige liv. Det kan godt være, at hun ikke er økonomisk rig, men til gengæld er hun lykkelig på bagsædet af sin bil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*