6 skønne hoteller til Mors Dag

Så er det tid til forkælelse af mor

Har du husket Mors Dag? Hvis ikke, så kan du stadig nå at give hende den ferie hun fortjener. Hotels.com har fundet seks dejlige hoteller, der er helt perfekte til en miniferie eller storbyweekend med maksimal forkælelse af mor. Find flybilletter til jeres Mors Dag-ferie her.

 

Grand Hotel Bohemia – Prag

Dette dejlige hotel ligger et stenkast fra alle Prags store seværdigheder. Grand Hotel Bohemia har gode rummelige værelser med udsigt over byens tage og de mange tårne. Her er bl.a. restaurant, en god loungebar og I har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Book eller se mere om Grand Hotel Bohemia >

 

Hotel Ares Eiffel – Paris

Det skønne maleriske hotel ligger kun 10 minutters gang fra Eiffeltårnet. Med lokale cafeer og lækre bistroer lige udenfor døren er der alle muligheder for at forkæle mor. Hotel Ares Eiffel har 40 værelser med stilfuld indretning, og det er et sted, der får fremragende anmeldelser fra tidligere gæster.

Book eller se mere om Hotel Ares Eiffel >

 

Hotel Ponte Sisto – Rom

Det fancy Hotel Ponte Sisto i hjertet af Rom er for livsnyderne. Hotellet ligger tæt på de store turistattraktioner, og når I ikke er på sightseeing, kan I nyde stedets gårdhave eller den skønne tagterrasse, hvor der serveres gode drinks fra loungebaren. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Book eller se mere om Hotel Ponte Sisto >

 

360 Degrees – Athen

Det smukke boutique-hotel ligger perfekt i Athens centrum. Du er tæt på de verdensberømte seværdigheder og fra hotellet har I endda udsigt over bl.a. Parthenon. 360 Degrees har kun 20 værelser, og det giver en familiær atmosfære på det anmelderroste hotel.

Book eller se mere om 360 Degrees >

 

Hotel Gustave – Paris

Gå foråret i møde og forkæl mor med et ophold på Hotel Gustave, der ligger få minutters gang fra Eiffeltårnet. Paris er en by, hvor I kan vælge og vrage blandt gode tilbud når det gælder mode, kultur og gastronomi. Det komfortable Hotel Gustave tilbyder rigtig gode værelser og en populær bar/lounge.

Book eller se mere om Hotel Gustave >

 

Otivm Hotel – Rom

Den centrale beliggenhed og den skønne tagterrasse (se billedet øverst), hvor I har en fantastisk udsigt over byen er grund nok til at vælge Otivm Hotel.

Og så er der alt det som Rom byder på: shopping, fantastisk mad og ikke mindst et hav af historiske oplevelser. Otivm Hotel er yderst populært og har kun 20 værelser, så det er om at være hurtig, hvis det er her mor skal forkæles!

Book eller se mere om Otivm Hotel >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*