Ferie er romantisk

Ferie er godt for parforholdet

Ferie giver tid til romantik og hinanden. Faktisk så tænder vi på at rejse, viser ny undersøgelse som rejseportalen Expedia har foretaget.

Det er ingen nyhed, at ferie langt væk fra hverdagens trummerum er godt for romantikken. I en undersøgelse som Epinion har lavet for Expedia, fortæller hver femte dansker, at de har haft en ferieromance. 10 % har endda mødt en person, som de har haft et længerevarende forhold til.

”Når vi rejser, giver vi slip på hverdagens forpligtigelser og slapper af. Vi er ude af vores vante omgivelser, åbner vores sind og går på opdagelse. Derfor er vi som rejsende meget mere åbne overfor andre mennesker, og det fører ofte til nye bekendtskaber – også de mere romantiske af slagsen,” siger Susanne Svensson, nordisk marketingchef hos Expedia.

Bare det at tale om at rejse, er noget der interesserer os. Både mænd og kvinder har ferieoplevelser øverst på listen, når vi skal imponere en kommende partner.

Find kærligheden

Verden er fuld af lækre steder, hvor du kan være heldig at møde din kommende partner, eller bare have en ferieflirt. Det er oplagt at vælge et sted, hvor der er barer og klubber så du kan blande dig med de øvrige gæster. F.eks. Seminyak på Bali, hvor du til billige penge kan vælge mellem en stribe gode barer, der alle har en skøn atmosfære. Book et værelse på dejlige Amadea Resort og mød nye mennesker på SOS Rooftop Lounge & Bar eller på legendariske Ku De Ta Bar.

Rio de Janeiro er måske det nemmeste sted at få nye bekendtskaber. Her behøver man blot tage på stranden for at blande sig med storbyens glade indbyggere, der holder af fest og hede rytmer. Se Mar Ipanema Hotel, hvor du får rigtig meget for pengene, og som ligger et stenkast fra stranden.

Hvis Bali og Rio ligger for langt væk, så fortvivl ikke. Ibiza er stedet at tilbringe sommeren, og her er der alle muligheder for en ferieflirt eller for at finde den eneste ene. Ibiza Sun Apartments har chilloutområde og ligger på Playa d’en Bossa med adskillige barer og klubber i nærheden. Det bliver ikke bedre!

Romantiske steder

Sol og varme er med til at holde humøret oppe, og man kan næsten ikke forestille sig noget bedre end at tage på badeferie for at få lidt kvalitetstid med sin partner. Når du har fundet din eneste ene, så plej forholdet på en eksotisk strand, hvor I ikke bliver forstyrret af jetski og påtrængende sælgere. Har man tegnebogen i orden, så vælger man Maldiverne eller Seychellerne.

Mindre kan selvfølgelig gøre det. Prøv populære Thailand, hvor du sagtens kan finde øer uden turisme. F.eks. The Treasure, der er det eneste hotel på lille og eksotiske Koh Madsum. Også Europa har mange gode steder til en romantisk ferie. C’an Quatre Hotel i Soller på Mallorca er et perfekt sted til kærligheden, og det samme kan man sige om C Sky hotel på skønne Santorini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*