Fede hoteller på stranden

Bo på stranden med stil

Det er fedt at bo på stranden. At kigge ud over det store hav er fantastisk, og det samme er det at træde ud af sit værelse og sætte fødderne i det bløde sand.

Strandferie er enkelt og givende. Det er her du kommer ned i tempo og får ladet batterierne op. Vi har fundet en række skønne og stilfulde steder, hvor selv priserne får dig til at slappe af.

 

Thapwarin Resort – Koh Ngai – Thailand

I det sydligste Thailand på tropeøen Koh Ngai ligger Thapwarin Resort ensomt ved en skøn palmeomkranset strand. Øen hører ikke til Thailands mest kendte, så her er der god mulighed for afslapning og privatliv.

Resortets huse er lavet af naturmaterialer som træ, bambus og rattan, og det gør bestemt oplevelsen mere autentisk. Indvendig er stilen holdt i mørk træ, en stor kontrast til den hvide sandstrand og det klare vand lige udenfor døren. Her er både bar, restaurant og massagecenter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hostal Sa Rascassa – Begur – Spanien

Beliggende mellem pinjetræer ved en klippefyldt og øde bugt ved Cala d’ Aiguafreda på Costa Brava, er dette lille sted lidt af en perle. Der er fem værelser og blot 40 meter til Middelhavet.

Den store tagterrasse er samlingspunktet, og her spiser man lækker mad, især fisken kan anbefales. Når mørket falder på, flyder den stille musik over det gamle hus, og ordet chill får en helt ny betydning. Sa Rascassa er et fund til prisen.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beachfront La Palapa – Isla Holbox – Mexico

Bo lækkert på stranden på den lille mexicanske ø Isla Holbox, der er et skønt barfodsparadis. Tænk hvidt sand og turkisblåt vand. Beachfront La Palapa er på en gang stilfuldt og typisk mexicansk old school, hvor du er garanteret en lækker strandferie ved det caribiske hav.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SALT of Palmar – Belle Mare – Mauritius

Det pragtfulde SALT of Palmar får igen og igen topanmeldelser fra tidligere gæster. Her bor du direkte ud til stranden i Belle Mare. Hotellet tilbyder spa, fitness, swimmingp0ol, restaurant og 3 barer. Vælg mellem otte værelsestyper, der alle har pudemenu, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Far Out Village Hotel – Ios – Grækenland

Øen Ios, tæt på Santorini, er en af Middelhavets festhovedstæder. Hvis du hellere vil bruge pengene på clubbing og cocktails, så check ind på Far Out Camping og slå telt op under et eukalyptustræ. Vil du bo godt, men stadig billigt, så vælg Far Out Village Hotel – en samling hvide huse i traditionel kykladestil. De 45 værelser er enkle, har aircondition og ligger lige på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Melia Fuerteventura – Fuerteventura – Spanien

Som et fata morgana ligger Melia Fuerteventura ensomt på den lange Playa de Sotavento. Der er intet andet i miles omkreds lige bortset fra kilometervis af lækker sandstrand.

Der blæser ofte en god vind her, men du har alle muligheder for at gå lange ture som Gud har skabt dig. Hotellet har flere værelsestyper – bl.a. med plads til hele familien. Melia Fuerteventura tilbyder desuden spa, tennis, børneklub, 2 barer, 3 restauranter og hele 4 swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Magdalena Grand Beach Resort – Tobago

Selvom resortet er beliggende i et lukket område med luksushoteller, golfbaner og fritidshuse, så er der uberørt skønhed ved de omkringliggende naturstier og mangroveskove.

Det betyder, at gæster på Magdalena Grand Beach Resort kan nyde spændende back-to-nature eventyr kombineret med de mange faciliteter, der er i området. Alle 178 værelser har marmorbadeværelser og ocean-view altaner.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Le Reve – Playa del Carmen – Mexico

En samling støvede veje fører ned til det intime boutique hotel, der har mere charme end kystens megaresorts tilsammen. Par hænger ud i hængekøjer ved de lækre garden suites opført i lokale materialer, mens andre nyder livet på stranden.

Nogle bungalows har en lille privat pool med udsigt over det carbiske hav. Prøv restaurantens lækre mayamenu, der skal bestilles mindst et døgn i forvejen.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*