Familieferie på Landal GreenParks – familiehygge i trygge rammer

Få en bekymringsfri ferie i Landals ferieparker

Samvær, aktiviteter og dejlige dage med familien er i fokus på Landal GreenParks. Her er rammerne sat for en bekymringsfri ferie, hvor det er jer, der bestemmer ankomst- og afrejsedag. På Landal GreenParks får du også fri adgang til badeland, slutrengøring med i prisen og mulighed for at tage dit kæledyr med.

Indtil videre har Landal GreenParks syv ferieparker i Danmark, hvor I kan booke boliger med plads til hele familien. Fælles for ferieparkerne er de smukke omgivelser og de mange aktiviteter.

Se mere om ferieparkerne herunder eller klik ind på Landal GreenParks her for at se aktuelle tilbud og kampagner.

 

Feriepark Fyrklit – Hirtshals

Landals nyeste skud på stammen er den pragtfuldt beliggende Feriepark Fyrklit. Med Vesterhavet og den dejlige strand som nabo er der lagt op til skøn badeferie i Nordjylland. Skulle vejret vise sig fra sin kølige side, så er der også indendørs swimmingpool. Området er perfekt til naturoplevelser og aktiviteterne tæller bl.a. minigolf, tennis og legeplads.

Se meget mere om Landal GreenParks Fyrklit >

 

Feriepark Ebeltoft – Ebeltoft

Helt ud til vandet i et skønt maritimt miljø ligger det hyggelige Feriepark Ebeltoft. Her er bl.a. sauna, minigolf, legeplads og swimmingpool for blot at nævne en lille del af de mange aktiviteter. Ferieparken ligger i Nationalpark Mols Bjerge tæt på både Aarhus og Djurs Sommerland.

Se meget mere om Landal GreenParks Ebeltoft >

 

Feriepark Grønhøj Strand – Løkken

Tilbage til Nordjylland og Feriepark Grønhøj Strand, der ligger i Løkken blot 400 meter fra den skønne sandstrand. Her er både inden- og udendørs swimmingpool, og I har mulighed for at udfordre hinanden i f.eks. minigolf, bordfodbold og squash. Ferieparken har bl.a. også legeplads og hoppepude til børnene, der uden tvivl også vil synes om det nærliggende Fårup Sommerland.

Se meget mere om Landal GreenParks Grønhøj Strand >

 

Feriepark Søhøjlandet – Silkeborg

I Søhøjlandet, nærmere bestemt Gjern Bakker ved Silkeborg, ligger Feriepark Søhøjlandet omringet af den smukkeste natur. Her er der alle muligheder for gode vandre- eller cykelture, men vil I hellere opholde jer i ferieparken, så kan I vælge mellem en lang række aktiviteter som f.eks. badeland, legeplads, hoppepude, minigolf, klatrevæg og indendørs legeland.

Se meget mere om Landal GreenParks Søhøjlandet >

 

Feriepark Middelfart – Middelfart

Så skal vi til Fyn. Feriepark Middelfart ligger ved hav og skov og i nem køreafstand til gode seværdigheder. Her er både inden- og udendørs swimmingpool, og I kan prøve aktiviteter som bl.a. minigolf, petanque og bordfodbold. Eller hvad med en tur på hoppepuden, en spændende skattejagt og en tur i det kreative værksted?

Se meget mere om Landal GreenParks Middelfart >

 

Feriepark Rønbjerg – Ranum

Lasergame, hoppepude, wakeboard og tropisk badeland er kun en lille håndfuld af de aktiviteter, I kan prøve i Feriepark Rønbjerg, der ligger lige ud til Limfjorden. Her i denne del af Danmark er naturen smuk, og det er oplagt at tage på nogle gode vandreture langs fjorden. Vil I på dagsudflugt, så ligger Aalborg mod øst og det indbydende Vesterhav mod vest.

Se meget mere om Landal GreenParks Rønbjerg >

 

Feriepark Seawest – Nørre Nebel

Blot fem kilometer fra Vesterhavets skønne strande ligger den moderne feriepark Seawest. Her er det sjove badeland ikke overraskende populært blandt både børn og voksne. Af andre aktiviteter finder I bl.a. minigolf, klatrevæg, legeland og fitnesscenter. Feriepark Seawest har Ringkøbing Fjord som nabo, og der er ikke langt til den familievenlige WOW Park i Skjern.

Se meget mere om Landal GreenParks Seawest >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*