Eksotisk ferie på lavbudget

Få en billig eksotisk ferie

Det behøver ikke at koste kassen, at tage på eksotisk solferie. I Asien er hotelværelserne de billigste i verden, også på de populære og spændende rejsemål, hvor der er garanti for sol, strand og kultur.

Det er hotelbookingportalen, hotels.com, der har gennemgået 150.000 bookinger, og på den måde fundet frem til de billigste steder at bo på hotel.

Ikke overraskende er det Asien, der har de billigste hoteller. I Østen er hotelstandarden som regel god, og hvis man på et tidspunkt vil prøve at bo lidt mere luksuriøst end man plejer, så er det om at booke en flybillet og finde et hotel i Vietnam, Thailand eller Cambodja.

”Er man prisbevidst, når det gælder hotelregningen, er det stadig primært Asien og Østeuropa, man skal vende blikket imod, når man skal booke hotel. I Asien er hotelpriserne i øvrigt generelt set faldet en anelse, og vi ser store prisfald på visse asiatiske destinationer, hvilket samlet set kan være med til at gøre ferien en del mere overkommelig rent prismæssigt”, forklarer David Bækholm fra Hotels.com.

Jo, der er al mulig grund til at vende blikket mod øst, hvis du vil billigt på eksotisk solferie. Se mere om mulighederne herunder.

Vietnam

Både hovedstaden Hanoi og Vietnams største by, Ho Chi Minh City, er på listen over verdens billigste hotelbyer. De spændende byer, hvor du finder masser af lækker mad og gode oplevelser, kan nemt kombineres med sol og strand. F.eks. i badebyen Phan Thiet, der ligger fire timers kørsel fra Ho Chi Minhh City. Skal det være supereksotisk, så book en bungalow på tropeøen Phu Quoc, der har lækre strande med hvidt sand og turkisblåt vand.

Thailand

Velkendte Thailand byder på vinterens nok billigste eksotiske badeferie. Byer som Pattaya og Phuket ligger lunt i svinget når det gælder billig overnatning, og måske vil du kombinere sol, strand og heftigt natteliv med skønne Chiang Mai i Nordthailand, der er en af verdens billigste hotelbyer. Turen til Thailand er ekstra billig i øjeblikket, da prisen på flybilletter til f.eks. Bangkok er helt i bund.

Cambodja

Det er nok de færreste, der overvejer at tage på ferie i Cambodja. Men landet byder på fantastiske oplevelser. I Siem Reap, der er billigste hotelby overhovedet, kan du besøge det verdensberømte tempel, Angkor Wat, og i den næsten lige så billige hovedstad, Phnom Penh, er der masser af spændende historie og hyggelige caféer. Og så ligger byen kun fire timers kørsel fra Cambodjas badeby nummer et; Sihanoukville, der har skønne strande og næsten uberørte tropeøer ud for kysten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*