19. august 2019

Dubai på budget – fly og 7 nætter fra kr. 5.300,-

Oplev Dubai til en fantastisk pris

Det behøver ikke være dyrt at opleve Dubai. I kan sagtens bo billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten, og det er denne rejse et rigtig godt eksempel på. I kan komme afsted for kun kr. 5.300,- pr. person inkl. fly t/r fra København til Dubai og 7 overnatninger på 4-stjernet hotel.

Rejsen

I skal bo i den gamle bydel Deira, der er det ægte Dubai. Det er her, I får en fornemmelse af byen som den så ud inden det ekstreme byggeboom med kæmpe shoppingcentre og imponerende skyskrabere.

Deira er et sted, hvor I bor med de travle handelsgader som nabo, og bydelen har også en lille havn, hvor fiskerne lander dagens fangst. Alt er stort i Dubai, men det gælder ikke afstandene. Fra Deira har I nem adgang til det moderne Dubai, som man så ofte ser på billeder.

Denne rejse er således for jer, der vil billigt afsted og samtidig opleve det gamle Dubai med mulighed for at have alle de store seværdigheder inden for rækkevidde.

Udflugter
Vi sørger meget gerne for udflugter til jeres rejse i Dubai. Her et lille udsnit:
Byrundtur – oplev alle de store seværdigheder på denne halvdags byrundtur
Ørkensafari – tag ud i ørkenen og kør i sanddynerne
Sunset Cruise på yacht – smuk aftenudflugt på havet, hvor I ser Dubai by Night
Dubai Autodrome – prøvekør en Ferrari eller Porsche

Om Dubai
Rekorderne står på spring i imponerende Dubai, der er blevet et utroligt populært rejsemål hos danskerne. Emiratet byder ikke kun på sol og strand, men også på lækker luksus og spændende seværdigheder.

Dubai er en by, hvor der hele tiden sker noget nyt, og uanset om I er til kultur, god mad eller aktiviteter for hele familien, så har I mulighed for at få en fantastisk ferie. Besøg bazaren, spis gourmetmad eller lad jer underholde i de store temaparker.

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København-Dubai
• 7 overnatninger på 4-stjernet hotel

Pris fra kr. 5.300,- pr. person


Prisen gælder når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen tilbydes af min samarbejdspartner på thailandrundt.dk – se mere om rejserne til Dubai.

Vores rejser: Vi laver fleksible rejser med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. I kan rejse når I vil, så længe I vil. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,6. Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen, og det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser til jer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*