Dubai på budget – fly og 7 nætter fra kr. 5.800,-

Oplev Dubai til en fantastisk pris

Det behøver ikke være dyrt at opleve Dubai. I kan sagtens bo billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten – det er denne rejse et rigtig godt eksempel på. Prisen starter helt nede på kr. 5.800,- pr. person inkl. fly t/r fra København til Dubai og 7 overnatninger på 4-stjernet hotel.

Rejsen

I skal bo på det 4-stjernede Novotel World Trade Centre i centrum af Dubai. Der er kort afstand til stranden, og hotellet har bl.a. spa, swimmingpool, restaurant og to barer.

Vi sørger meget gerne for udflugter til jeres rejse i Dubai – her et lille udsnit:
• Byrundtur – oplev alle de store seværdigheder på denne halvdags byrundtur
• Ørkensafari – tag ud i ørkenen og kør i sanddynerne
• Sunset Cruise på yacht – smuk aftenudflugt på havet, hvor I ser Dubai by Night
• Dubai Autodrome – prøvekør en Ferrari eller Porsche

Om Dubai
Rekorderne står på spring i imponerende Dubai, der er blevet et utroligt populært rejsemål hos danskerne. Emiratet byder ikke kun på sol og strand, men også på lækker luksus og spændende seværdigheder.

Dubai er en by, hvor der hele tiden sker noget nyt. Uanset om I er til kultur, god mad eller aktiviteter for hele familien, så har I mulighed for at få en fantastisk ferie. Besøg bazaren, spis gourmetmad eller lad jer underholde i de store temaparker.

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København-Dubai
• Transport fra lufthavn til hotel t/r
• 7 overnatninger på Novotel World Trade Centre

Pris fra kr. 5.800,- pr. person


Prisen gælder når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen tilbydes af min samarbejdspartner Unique Travel – læs mere her.

Vores rejser: Vi laver fleksible rejser med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. I kan rejse når I vil, så længe I vil. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen, og det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser til jer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*