Drop storbylivet og tag på cruise (det er billigere)

Bor du dyrt kan du spare tusinder af kroner

Det er ingen hemmelighed, at prisniveauet i verdens største byer er skyhøjt. Faktisk er det så højt, at det ville være billigere at tage på krydstogt i et helt år i forhold til at bo i byer som London, Monaco og New York.

Det er Planet Cruise, der har sammensat et krydstogt, der startede 2. januar 2017 og slutter igen 5. januar 2018. Undervejs besøget gæsterne 163 destinationer i 35 lande. Rederiet har beregnet, hvad det 52 uger lange krydstogt koster i forhold til at leve i en række storbyer.

Beregningerne tager udgangspunkt i de gennemsnitlige leveomkostninger i byerne og resultatet er temmelig overraskende. Et år på havet med alt inkluderet (mad, kahyt, underholdning) er hele 61 % billigere end at bo i Monaco.

Hvem vil ikke spare penge og samtidig bytte Londons undergrund ud med det Indiske Ocean?
Kirsteen Fox, Planet Cruise

En gennemsnitsindbygger i London vil spare knap 50.000 kr, mens newyorkere kan putte 115.000 kr i lommen, hvis de valgte krydstogtet. Også borgere i Abu Dhabi, Zürich, Sydney og Los Angeles har fordel af at tilbringe et år på havet.

Krydstogtet er ikke et langt sammenhængende Cruise, men er en kombination af flere krydstogter, der passer sammen. Når du f.eks. slutter et cruise i Miami, kan du derefter hoppe på et nyt skib i havnen, der sejler dig videre. Om nogen har booket krydstogtet melder historien ikke noget om, men hvorfor ikke?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*