Derfor skal du rejse NU

Rejs sydpå og få et fysisk og psykisk boost

Talrige undersøgelser har vist, at en solferie booster dit humør. Og det er ikke kun mens du er af sted, du vil have gavn af en afslappende ferie under sydens sol. Ifølge Dr. Niall Campbell, der er en af Englands førende psykiatere, så vil du komme hjem med fornyet energi og have bedre chance for at klare dagligdagens strabadser.

“Ferier, især under varmere himmelstrøg, giver mulighed for at håndtere f.eks. stress bedre – du vil komme tilbage på arbejde med følelsen af, at du kan klare det hele”, fortæller Dr. Campbell.

Flere studier har påvist, at fordelene ved at rejse både er fysiske og psykiske og kan vare i måneder efter vi er kommet hjem.

Det er dog vigtigt, at vi bliver så længe væk, at vi når at mærke effekten af ferien. Minimum seks dage – en weekend vil ikke være nok for langt de fleste mennesker, viser en undersøgelse foretaget af University of California.

Den positive indvirkning på krop og sjæl vil vise sig allerede, når du har booket rejsen, og noget tyder på, at bare det at lede efter rejser er gavnligt for os, siger Niall Campbell.

En solferie booster vores såkaldte lykkehormoner oxytocin og serotonin ligesom vi får en god dosis d-vitamin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*