9 populære oplevelser til sommerferien

Forslag til gode oplevelser i Danmark

Din fritid er dyrebar. Vil du være sikker på at få en god oplevelse, så er det måske værd at tjekke hvad andre booker og synes godt om. True Story (det tidligere Du Glemmer Det Aldrig) har udarbejdet en liste med de mest solgte oplevelser i 2021.

Selvom du måske ikke lige bor i nærheden, så er oplevelserne værd at køre efter. Du kan også bruge listen som inspiration – True Story har massevis af spændende forslag til kurser, hotelophold og meget meget mere. Se mere på Truestory eller tjek toplisten herunder. Husk også, at oplevelserne kan gives i gave!

1. Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Topsællerten hos Truestory i 2021 er bridgewalking på Lillebæltsbroen. En både sjov og adrenalinfyldt oplevelse, hvor du selvfølgelig også kan nyde den smukke udsigt 60 meter over Lillebælt. Turen ledes af en guide, der fortæller historier om broen. Se mere om oplevelsen her.

2. Rundvisning hos Stauning Whisky

I Skjern ligger Stauning Whisky, der tilbyder en spændende to timers rundvisning, hvor du vil blive klogere på produktionen af whisky. Du slutter selvfølgelig af med at smage på de våde varer, der holder høj kvalitet. Selvom du ikke kan lide whisky, så er rundvisningen lærerig og interessant. Se mere om oplevelsen her.

3. Guidet Puch Maxi Tur

Vi bliver i Vestjylland, men skal længere nordpå for at finde den tredjemest populære oplevelse i Danmark hos Truestory. I Thyborøn kan du tage med på en underholdende tur, hvor du hører røverhistorier og ser steder, du aldrig selv ville finde. Denne oplevelse får topanmeldelser. Se mere om oplevelsen her.

4. Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Romantikken er i højsædet på det gamle strandhotel, der blev grundlagt i 1861. Inkluderet i oplevelsen er bl.a. strandspa (indendørs og udendørs), 3-retters menu, overnatning med havudsigt og stor morgenmadsbuffet. Opholdet fås i forskellige versioner. Se mere om oplevelsen her.

5. Flødebollekursus hos Social Foodies

Drømmer du om at lave lækre velsmagende flødeboller? Hvis ja, så er et flødebollekursus hos Social Foodies med garanti lige noget for dig. Du kan selvfølgelig tage dine flødeboller med hjem, men der er også smagsprøver undervejs. Kurserne afholdes i bl.a. Aarhus og København. Se mere om oplevelsen her.

6. Rundvisning og whiskysmagning hos Thy Whisky

Så skal vi til den gode whisky igen. På sjettepladsen på Truestorys topliste over de mest populære oplevelser i Danmark ligger en rundvisning hos Thy Whisky, hvor du kan lære om mere om processen fra korn til færdigt produkt. Der er naturligvis også mulighed for at smage på whiskyen. Se mere om oplevelsen her.

7. Spaophold på Kurhotel Skodsborg

På det historiske kurhotel Skodsborg står den på maksimal forkælelse. Opholdet kan bookes med forskellige ankomstdage, men bl.a. overnatning, morgenmad, gratis adgang til spa- og fitnesscenter samt 3-retters middag på Brasserie Carl er altid inkluderet. Se mere om oplevelsen her.

8. Byvandring med Gadens Stemmer

Glem alt om den klassiske byvandring, hvor historie og berømte bygninger er i centrum. Hos Gadens Stemmer er det bl.a. misbrugere, socialt udsatte og tidligere kriminelle, der fortæller deres historie. Det er gribende beretninger og et indblik i et helt andet Danmark, end du er vant til at høre om. Se mere om oplevelsen her.

9. Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Gin smager bare godt, men hvad hvis du samtidig udfordrer dine øvrige sanser? Det arbejder man på hos Copenhagen Distillery, hvor duft og flasker er end del af oplevelsen. Du får en rundvisning på destilleriet og skal selvfølgelig smage på den gode gin. Du har mulighed for at blive hængende på stedets cocktailbar. Se mere om oplevelsen her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*