De bedste strandbarer – The Gold List 2014

Verdens bedste strandbarer lige nu

Fra Ibiza til Brasilien til Sydafrika. Tjek tidens hotteste strandbarer, der alle er med på Condé Nast Travellers Gold List 2014.

1. Experimental Beach – Ibiza – Spanien

Beliggenheden er fantastisk. Lige for enden af de berømte saltsøer og ned ad en hullet vej, som du er sikker på ikke fører nogen steder hen. Herude ved Cap d’es Falcó, i et næsten øde landskab, har de skøre franskmænd fra Experimental Cocktail Club lavet deres første beach bar.

Det er det hippeste sted, der er åbnet på Ibiza i snart lang tid, og det siger noget. Og så tilbyder det noget andet end Blue Marlin, hvor pigerne går rundt i høje hæle i sandet. Her er alle barfodede og afslappede, og når solen går ned er det til lyden af akustisk guitar. Du kan nyde kæmpe cocktails og lækre specialiteter serveret i tapasstørrelse.

2. 10.7 – Formentera – Spanien

Mens alle tager til Juan y Andrea for at være, hvor kendisserne kommer, så tager de mere coole turister til 10.7, der er et lækkert indrettet sted direkte på stranden.

Kølig rosé fra Provence bliver båret ind i isspande og frisk sashimi og hjemmelavet tortellini fylder bordene. Du kan leje solstole på stranden, men ofte tilbringes dagen på den store terrasse, hvor frokos når at blive til aften, der kalder på lækre cocktails og kander med sangria.

3. Macakizi – Bodrum – Tyrkiet

Der mangler faktisk kun sand i denne fancy beach club, der i snart 35 somre har sørget for glamour, champagne og overflod til Bodrums turister. De store terrasser ligger ned ad en olivenplantage mod havet, og luften er fyldt med det nyeste sladder fra Istanbul.

Her er brede sofaer, perfekt til de, der hellere vil kigge på bikiniklædte dansende piger, end at deltage i løjerne. Du kan komme i din egen superyacht eller blot snuppe et par kølige drinks i denne kosmopolitiske klub, der også serverer lækker mad.

4. SOMA Project – Goa – Indien

Aswem Beach er lige nu epicentret for bohemerne og de hippe i Goa. Jade Jagger har været forbi, og SOMA er designet med de lækreste klubber på Ibiza og Mykonos som forbillede. Beliggenheden i en kokosnødplantage ved det Arabiske Hav er unik, og om dagen er her roligt,når gæsterne nyder livet i deres private cabanas.

Ved solnedgang begynder gode dj’s at spille og især søndagene er legendariske på SOMA. Her blander den lokale overklasse sig med kunstnere, designere og modeller, der alle bestiller SOMA Chiller, der er lavet med gin, tranebær, æblejuice, frisk frugt og toppet med lemonsaft.

5. Tanjong Beach Club – Sentosa – Singapore

Helt ude for enden af øen Sentosa, er det som om, at man er tusinder af kilometer fra hektiske Singapore. Det er her Tanjong Beach Club ligger, og faktisk er der kun et kvarters kørsel til byens havn.

De australske brødre Christian og Julian står bag et af Singapores mest fancy steder, der ligger ved øens bedste strand med sand importeret fra Malaysia og Indonesien.

Her er en afslappet atmosfære og minimalistisk design i bedste LA-stil. Om dagen sipper folk skønne cocktails ved poolen, mens aftenen og natten er overladt til gode dj’s, der underholder den glade forsamling med sand mellem tæerne.

6. Salt Beach Club – Barcelona – Spanien

Når sommeren rammer Middelhavet, slapper indbyggerne i Barcelona af på stranden. Nogle slår sig ned på Salt Beach Club, der er W-Hotels sidste påfund når det gælder underholdning.

Den skønne bar og fremragende bistro er blot et par af højdepunkterne, ligesom gode drinks med en pragtfuld ananas mojito i spidsen og den coole atmosfære også er det. Du kan sidde i den lange bar, eller under dugen på den store platform midt på stranden. Gode dj’s på vej til Ibiza sørger for sunset-sessions.

7. Bar da Ro – Bahia – Brasilien

Følg træskiltet markeret med “Rô” ned af en støvet sti til Barra Grande indtil du når til et lille delta, hvor den varme floder driver langsomt ind i bugten. Malede stole og borde med hjemmelavede puder og duge, der er placeret under palmerne, er det første du får øje på.

Men lad dig ikke skræmme, Bar da Ro er et venligt sted, hvor personalet ikke kan et ord engelsk, men med store grin sørger de for at serverer dig de lækreste cocktails lavet af friskpresset juice.

Du kan selvfølgelig også få kolde øl, men uanset hvad du drikker, så er det til lyden af glad brasilliansk samba. Du behøver ikke at forlade dette skønne sted når sulten melder sig, maden på Bar da Ro er fremragende.

8. Shimmy Beach Club – Cape Town – Sydafrika

Leder du efter en helt-nede-på-jorden strandbar, hvor bare fødder er i orden, så er det ikke her. Siden åbningen i december 2012 har Shimmy Beach Club været Cape Towns hotteste sted at se og blive set mens man nyder solen og havet.

Klubben har store gulv til loft panoramavinduer, der giver frit udsyn til stranden og den store terrasse. Det er minimalistisk og smart, og klientellet er uden tvivl byens bedst klædte. Du kan sippe gode cocktails og nyde lækker mad. Når du kommer til stranden kan du tage sandalerne af, men de har bare at være fra Louboutins.

9. Club de la Musique – Bahia

På mange strandbarer ser det ud som om, at klientellet alle er venner og har været på de samme fancy barer i verden. Sådan er det ikke på Café de la Musique, der ligger helt isoleret på Barra Grande halvøen.

Brasilianerne, der kommer her, må være blandt de venligste og mest flirtende mennesker i verden. Overalt er der smil på læberne, og man kan vel heller ikke være andet en glad når man skyller varmen ned med daiquiris og kolde øl. Her er træmøbler, lanterner i palmerne og dans på sandstranden til jazz, der er ejernes store interesse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*