De bedste billige hoteller på Santorini

Bo godt og billigt på Santorini

Hvem elsker ikke at se billeder fra Santorini. Den smukke græske ø, hvor byerne ligger med udsigt over calderaen og det ægæiske hav. Og så er det billederne af de helt fantastiske hoteller og pools, der næsten svæver over den ældgamle vulkan.

Santorini er sådan et sted alle bare gerne vil besøge. Det giver selvfølgelig forholdsvis høje priser på overnatning, og øen er nok et af de dyreste steder i Grækenland at booke hotel. Generelt er det billigst at bo på østkysten ved Kamari og Perissa, mens Oia og Fira har de højeste priser.

Alle vi selvfølgelig gerne bo godt så billigt som muligt – vi har derfor fundet otte prisvenlige hoteller/lejligheder, der alle får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Du kan finde billige flybilletter til din rejse her og booke en pakkerejse til Santorini her (Ifølge Expedia kan du spare op til 13 %, hvis du booker fly og hotel sammen).

 

Aretousa Villas – Perissa

Topanmeldelser til en fantastisk pris
Aretousa Villas har fået udmærkelsen Loved by Guests hos hotels.com, og her får du virkelig value for money. Hotellet har 12 værelser/lejligheder (også med plads til hele familien), der har tv, elkedel, køleskab, altan/patio og gratis wifi.

Aretousa Villas ligger ved Perissa Beach og kan desuden tilbyde faciliteter som have, roomservice og swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Theoxenia Boutique Hotel – Fira

Godt og billigt i Fira
Absolut et af de bedste prisvenlige hoteller i Fira. Her får I en fantastisk udsigt over calderaen, og tidligere gæster roser den gode service. Theoxenia Boutique Hotel har kun ni værelser, der alle har tv, køleskab, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet har bl.a. spa, bar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Villa Voula – Perissa

På stranden i Perissa
På Villa Voula bor I direkte på stranden i Perissa. Hotellet har 12 værelser, og der er mulighed for at booke en lejlighed med plads til fire personer. Alle værelser/lejligheder har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Villa Voula har desuden have, poolbar og swimmingpool. Lufthavnstransport tilbydes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pension Kavallaris & Apartments – Messaria

Mulighed for at bo i lejligheder med plads til fire personer
Selvom Pension Kavallaris ligger i den lille by Messaria midt på Santorini, er du alligevel tæt på strand, supermarkeder og restauranter. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper (også med plads til fire personer), der alle har tv, køleskab og gratis wifi.

Lejlighederne har desuden tekøkken med elkedel og komfur. Pension Kavallaris tilbyder desuden have, roomservice, swimmingpool og hjælp med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Villa Valvis – Perissa

Mindre hotel med swimmingpool
Med de klassiske blå og hvide farver ligger Villa Valvis centralt i Perissa ca. fem minutters gang fra stranden. Hotellet tilbyder bl.a. have, lufthavnstransport og swimmingpool med tilhørende bar. Villa Valvis har 15 værelser, der har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mark & Joanna Studios – Perissa

Lejligheder med venligt værtspar
Hos Mark og Joanna kan du bo i gode lejligheder, der bl.a. har tv, gratis wifi, premium sengetøj og tekøkken med elkedel, køleskab og køkkengrej. Hotellet bliver især rost for sit venlige værtspar, der gerne sørger for udflugter/billetter. Mark & Joanna Studios har have, swimmingpool og nem adgang til stranden i Perissa.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ancient Thera Studios – Perissa

Charmerende hotel i den nordlige del af Perissa
Det lille Ancient Thera Studios har kun 10 lejligheder, der er udstyret med tv, gratis wifi, køleskab samt køkkengrej og køkkenredskaber. Hotellet har en fin udsigt, og der er kun fem minutters gang til stranden i Perissa. Ancient Thera Studios har desuden bar/lounge, restaurant, og man er også gerne behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mandilaria Studios – Emporio

Topanmeldelser fra tidligere gæster
“En lille gemt perle”, kalder flere tidligere gæster Mandilaria Studios, der får topanmeldelser på de store hotelbookingportaler. Her bor du i rolige omgivelser i en af de 12 lejligheder, der bl.a. har tv, køleskab, tekøkken og gratis wifi. Af faciliteter finder du have, poolbar og swimmingpool. Lufthavnstransport og morgenmad tilbydes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*