Danskerne storflirter på ferien

Ferie er lig med flirt

Men det bliver kun til ferieromancer og kortvarige forhold, viser ny undersøgelse. Når ferien er slut, vender hverdagen tilbage.

Sol, høje varmegrader og letpåklædte mennesker. Læg dertil lækre drinks og palmeklædte strande, og flirtbarometret ryger i top. I hvert fald elsker danskerne at flirte, når de er på ferie.

I en undersøgelse som hotels.com og match.com har lavet sammen, fremgår det, at knap hveranden dansker har haft en ferieflirt. Til gengæld holder vi romancerne til ferien.

Kun 13 % af de adspurgte holder kontakten efter de er kommet hjem, og her er det mændene, der er bedst til at fastholde interessen. Vores nordiske naboer er lige så flittige når det gælder ferieflirter, og så er de bedre til at holde kontakten efter ferien.

Ifølge Females First er det forskelligt, hvad mænd og kvinder lægger vægt på når de skal flirte på ferien. Mens kvinderne synes, at for små badebukser er et turn off, så elsker mændene, at kvinderne er sexede på stranden.

Og er du mand, så husk disse gode råd fra Females First: Spørg ikke om telefonnummeret efter to minutter. Kig kvinden i øjnene, ikke på brysterne. Klap i numsen dur ikke, og glem alt om at fortælle du er en kendt skuespiller eller professionel fodboldspiller, hvis du ikke er det.

Jo, kvinderne ved, hvad de vil have, men der er også råd at hente til dem. Mens Journal har spurgt 100 mænd om, hvad der gør en kvinde frastødende. Stort set alle var enige om, at kvinder, der spiller kostbare ikke er værd at bruge tid på.

Er du interesseret, så vis det. Mænd kan godt lide at se hud, men det kan også blive for meget af det gode. Er kvinder alt for udfordrende klædt på, så hopper mændene fra.

Hvad mænd og kvinder til gengæld er 100 % enige om, så er det god hygiejne, og fulde mennesker er absolut no go.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*