Danskerne er strandfans

Badeferie ligger højt på listen hos danskerne

nye rejsemål

Danskerne er vilde med badeferier. Og specielt stranden synes at lokke, når vi endelig bliver sluppet løs i solen. Hver anden foretrækker således at bade ved stranden på ferien, mens hver fjerde er til pool. Familier med børn tiltrækkes dog i høj grad af poolens tryghed. Det viser en undersøgelse foretaget af feriebookingportalen SunnyRentals.com.

Når vi skal ud at bade i forbindelse med vores ferie, så foretrækker de fleste af os at sænke kroppen ned i saltvand. Således er hver anden dansker (52 pct.) fan af at bade ved stranden.

Mens blot hver fjerde (25 %) er til klorvand og livet omkring en pool. Hver sjette (15 %) bader til gengæld aldrig, når de er på ferie. Det viser en undersøgelse foretaget af ferieboligportalen SunnyRentals.com blandt 1.190 danskere fra hele landet.

Poolen tiltrækker i højere grad børnefamilier

Når det kommer til poolen er denne dog stort set lige så populær som stranden blandt børnefamilierne. Hver fjerde (39 %) med børn under 18 år er således mest til pool.

Og når børnefamilier flokkes ved poolen, er det mest for at kunne holde et vågent øje med børnene. Således svarer hver tredje forælder (32 %), der har poolen som favorit, at det har de, fordi det er mere trygt med pool, når man er på ferie med poderne. Mens næsten lige så mange (31 %) blot gerne vil undgå sand mellem tæerne.

”Strand vs. pool vil altid dele vandene. Og vi oplever faktisk ofte forespørgsler på ferieboliger, hvor gæsterne gerne vil have egen pool og bo tæt ved stranden, fordi mor foretrækker det ene, og far det andet. Men der er da ingen tvivl om, at det ofte er nemmere at holde øje med børnene, når man opholder sig ved poolen.

Og har man sin egen pool hele ferien igennem, er det blot endnu nemmere. Man slipper for at slås med andre om solsengen, hvilket kan være et helt andet ferieissue.

Og vælger man eksempelvis Frankrig eller Spanien, kan man toppe ferieoplevelsen ved at have udsigt til en vinmark, mens man sidder ved sin private pool,” forklarer Kim Konstantin Sølbeck fra SunnyRentals.com, som ligger inde med mere end 10.000 ferieboliger med pool på sitet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*