Prøv populære Danland

Danland har 28 feriecentre i hele Danmark

I mere end 30 år har Danland givet tusindvis af danskere gode ferieoplevelser. Danmarks største udbyder af feriecentre har sikret sig nogle af de absolut bedste placeringer med nem adgang til f.eks. strand, natur og spændende seværdigheder.

Hos Danland får du altid slutrengøring med i prisen og kan frit vælge ankomst- og afrejsedato. Som en bonus kan du få op til 25 % rabat på entré til flere af Danmarks bedste attraktioner.

Du kan finde alle Danlands feriecentre her, men vi har valgt vores favoritter ud og dem kan du læse mere om herunder.

 

Danland Blokhus

Det populære feriecenter i Blokhus ligger et stenkast fra den populære sandstrand og Vesterhavets skønne badeliv. Her finder I faciliteter som bla. spa, fitness, restaurant, inden- og udendørs swimmingpool og gratis adgang til veludstyret badeland. Feriecentret har 15 forskellige værelsestyper, hvor der kan bo op til otte personer.

Se billeder og priser på Danland Blokhus her >

 

Danland Faaborg

Når man taler om beliggenhed, så er der ikke mange steder, som slår Danlands dejlige feriecenter i Faaborg. Her bor I direkte ud til stranden i et af de indbydende værelser, der næsten alle har havudsigt. Her er en lang række aktiviteter som bl.a. legerum, minigolf, billard, legeplads med trampolin og inden- og udendørs swimmingpool.

Se billeder og priser på Danland Faaborg her >

 

Danland Djursland – Den Maritime Ferieby

Her bor I helt unikt omringet af havn, kanaler og smuk natur. Den Maritime Ferieby tilbyder en række forskellige lejlighedstyper, hvor der kan bo op til 11 personer sammen. Feriecentret har aktiviteter som f.eks. minigolf, bordtennis og swimmingpool. I nærheden ligger spændende attraktioner som Ree Park, Djurs Sommerland og Nationalpark Mols Bjerge.

Se billeder og priser på Danland Djursland her >

 

Danland Bønnerup Strand

Vi bliver på Djursland, men skal nu til Bønnerup Strand. Her ligger Danlands populære feriecenter blot 200 meter fra en dejlig børnevenlig strand. I finder aktiviteter som minigolf, legerum, legeplads, bordtennis, fitness, trampoliner og inden- og udendørs swimmingpool. Lejlighederne varierer i størrelse, men I har mulighed for at bo op til otte personer sammen.

Se billeder og priser på Danland Bønnerup Strand her >

 

Danland Søndervig

Fra Bønnerup strand til mere kendte Søndervig, hvor Danland tilbyder attraktive ferieboliger blot 150 meter fra den lækre strand. Klitten Feriecenter har bl.a. spa, sauna og gratis adgang til badeland. I kan vælge mellem tre forskellige moderne indrettede lejlighedstyper, hvor I kan bo op til seks personer sammen.

Se billeder og priser på Danland Søndervig her >

 

Danland Rømø – Rømø Resort

Hele familien vil føle sig til hjemme på Rømø Resort. Her er kun få hundrede meter til stranden, en kæmpe wellnessafdeling og et hav af aktiviteter – bl.a. gratis adgang til vandland. Tidligere gæster fremhæver især de dejlige ferieboliger, hvor I kan bo op til otte personer sammen. Feriecentret er et rigtig godt udgangspunkt for oplevelser i Nationalpark Vadehavet.

Se billeder og priser på Danland Rømø her >