Coole sommergadgets

Der er ingen grund til at gå ned på udstyr

Det er altid skønt at tage en tur på stranden. Men hvorfor ikke gøre det hele lidt sjovere? Tjek disse innovative sommergadgets fra Coolstuff, der er perfekte til sol- og strandferien.

 

UV-parasol med vindbeskyttelse

Sig farvel til irriterende sandkorn og få samtidig skygge og UV-beskyttelse helt op til faktor 50+. Hvorfor er denne geniale parasol ikke blevet opfundet noget før? Den er nem at montere, og du slår den op som en almindelig parasol.

Se mere om UV-parasol med vindbeskyttelse >

 

Liggestolshåndklæde

Praktisk liggestolshåndklæde med flere gode detaljer. Håndklædet sidder altid hvor det skal på liggestolen, og det er slut med at bakse rundt med f.eks. pung, solbriller og mobiltelefon – det sørger de praktiske lommer for. Håndklædet måler 73 x 210 cm og fås i to farver.

Se mere om det praktiske liggestolshåndklæde >

 

BoxInBag Køletaske

Smid din kolde bag-in-box ned i denne smarte køler, og du behøver ikke at spekulere på varm rosé eller hvidvin. Tasken er fremstillet i slidstærk nylon og passer perfekt til din BIB. Fås i rød, sort og mønster.

Se mere om BoxInBag køletaske >

 

Originalt Spikeball® Spil

Det superhotte spil fra USA kan spilles i haven, på stranden eller i parken. Spikeball® er et fartfyldt spil som alle kan lære – der er ingen tvivl om, at det bliver sommerens helt store dille!

Se mere om Spikeball® >

 

Kølerygsæk

Lækker rummelig kølerygsæk med flere rum, der er et must til strandturen. Glem alt om den traditionelle køleboks og pak i den praktiske rygsæk fra Outlust, der har plads til både gadgets, badehåndklæder og vigtigst af alt madpakken og kølige drikkevarer.

Se mere om den rummelige kølerygsæk >

 

Mobil hængekøje

Hængekøjer er ikke kun for dem med høje træer. Denne mobile hængekøje på stativ er for alle. Du kan slå den ud eller sammen på 1 minut, og der medfølger en praktisk bæretaske, så du kan tage den med overalt.

Se mere om mobil hængekøje >

 

Cool-Well Kølebrønd

Nu kan du få kolde drikkevarer uden brug af strøm og uden udledning af CO². Med Cool-Wells kølebrønd er du sikker på ikke at gå ned på kold øl, vand og vin. Sænk brønden ned og lad jorden nedkøle dine drikkevarer. Der er plads til både dåser og flasker.

Se mere om Cool-Well Kølebrønd >

 

Stor luftmadras (formet som vandmelon)

Supercool luftmadras, der er udformet som en melonskive. Madrassen er i robust materiale og har plads til to personer. Vi garanterer, at denne oppustelige melonskive vil give opmærksomhed på strand eller ved pool.

Se mere om luftmadrassen >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*