Coole sommergadgets

Der er ingen grund til at gå ned på udstyr

Det er altid skønt at tage en tur på stranden. Men hvorfor ikke gøre det hele lidt sjovere? Tjek disse innovative sommergadgets fra Coolstuff, der er perfekte til sol- og strandferien.

 

Sandfri måtte fra CGEAR

Så er det slut med sand på dit strandtæppe. Med CGEARS sand free mat, behøver du ikke længere at børste sand og snavs væk fra kroppen. Den patenterede opfindelse er genial til strandturen og gør det pludselig sjovt at tage madpakken med på stranden. Vælg mellem tre forskellige størrelser.

Se mere om sandfri måtte fra CGEAR >

 

BoxInBag Køletaske

Smid din kolde bag-in-box ned i denne smarte køler, og du behøver ikke at spekulere på varm rosé eller hvidvin. Tasken er fremstillet i slidstærk nylon og passer perfekt til din BIB.

Se mere om BoxInBag køletaske >

 

Originalt Spikeball® Spil

Det superhotte spil fra USA kan spilles i haven, på stranden eller i parken. Spikeball® er et fartfyldt spil som alle kan lære – der er ingen tvivl om, at det bliver sommerens helt store dille!

Se mere om Spikeball® >

 

Mobil hængekøje

Hængekøjer er ikke kun for dem med høje træer. Denne mobile hængekøje på stativ er for alle. Du kan slå den ud eller sammen på 1 minut, og der medfølger en praktisk bæretaske, så du kan tage den med overalt.

Se mere om mobil hængekøje >

 

Cool-Well Kølebrønd

Nu kan du få kolde drikkevarer uden brug af strøm og uden udledning af CO². Med Cool-Wells kølebrønd er du sikker på ikke at gå ned på kold øl, vand og vin. Sænk brønden ned og lad jorden nedkøle dine drikkevarer. Der er plads til både dåser og flasker.

Se mere om Cool-Well Kølebrønd >

 

Utenu® UV-parasol med vindbeskyttelse

Sig farvel til irriterende sandkorn og få samtidig skygge og UV-beskyttelse helt op til faktor 50+. Hvorfor er denne geniale parasol ikke blevet opfundet noget før? Den er nem at montere og du slår den op som en almindelig parasol.

Se mere om UV-parasollen >

 

Vooni Splash Speaker

Der er måske ikke så mange, der taler i telefon mens de er i bad, men hvad med en vandtæt højttaler til stranden, poolen eller et helt tredje sted, hvor det kan blive vådt. Du kan forbinde til Splash Speakeren via bluetooth, der har op til fem timers batteritid.

Se mere om Vooni Splash Speaker >

 

Wicked Wedge – oppustelig strandstol

Hvem har ikke prøvet at ligge i alle mulige mærkelige stillinger på stranden for at læse en bog eller tage en tår af sin øl? Det er slut med Wicked Wedge, der ikke kun er et badehåndklæde, men også en strandstol.

Se mere om Wicked Wedge >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*