Charterrejser til Mallorca – de bedst anmeldte steder

Otte lækre hoteller til din ferie på Mallorca

charterrejser til Mallorca

Da vi danskere for snart 60 år siden fik mulighed for nemt at rejse til sydens sol stod charterrejser til Mallorca højt på ønskelisten. Grisefester, billig sprut og tvivlsomme hoteller var dengang en del af Mallorca, men i dag har den populære ferieø genopfundet sig selv.

Det er dog stadig værd at se sig for, når du kigger efter charterrejser til Mallorca. Hvorfor ikke vælge et hotel, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster? Det er dem, du kan læse om herunder.

Fly, hotel og nogle gange lufthavnstransfer er inkluderet i prisen, men ellers kan du nemt tilkøbe transport til dit hotel og tilbage igen. Det er præcis det, der gør en charterrejse så nem.

Du kan læse mere om Mallorca i vores guide og i indlægget Hvor skal du bo på Mallorca kan du blive klogere på de mest populære strande og ferieområder. Falder ingen af vores anbefalinger i din smag, så kan du finde et større udvalg af hoteller her.

 

Hotel HM Tropical – Playa de Palma

50 meter til stranden
Kun promenaden adskiller Hotel HM Tropical fra Playa de Palmas dejlige strand. Hotellet tilbyder et lækkert mondænt miljø, hvor du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Alle værelser har tv, køleskab, safetybox, balkon og gratis wifi. HM Tropical har desuden faciliteter som bar, restaurant og to swimmingpools.

Se billeder og priser på Hotel HM Tropical >

 

Lejligheder Parque Mar – Cala d’Or

Lejligheder med plads til seks personer
I skønne grønne omgivelser ligger Parque Mar, der også har en fantastisk udsigt over Middelhavet. Stedet består af lave bygninger, der indeholder forskellige lejlighedstyper, hvor I kan bo op til seks personer sammen.

Lejlighederne har bl.a. tv, gratis wifi, møbleret balkon og minikøkken med køleskab, elkedel og kaffemaskine. Parque Mar har også børnepool og swimmingpool.

Se billeder og priser på Lejligheder Parque Mar >

 

Lejligheder Ses Roquetes – Ca’n Picafort

Topkarakter fra tidligere gæster
Et lækkert lyst og moderne lejlighedskompleks, der ligger blot 20 meter fra stranden. Ses Roquetes får superanmeldelser fra tidligere gæster, der især er glade for beliggenheden og det venlige personale. Der er flere forskellige lejlighedstyper, som alle indeholder tv, safetybox, minikøkken, gratis wifi og møbleret balkon eller terrasse.

Se billeder og priser på Ses Roquetes >

 

Lejligheder Portofino by Pierre and Vacances – Santa Ponsa

Lækkert mellemklassehotel til en god pris
Ved stranden i Santa Ponsa ligger det dejlige lejlighedshotel, der bl.a. byder på et indbydende poolområde, restaurant, flere barer og indendørs legeplads. I lejlighederne, hvor I kan bo op til seks personer, finder I tv, møbleret balkon og minikøkken med elkedel, køleskab og mikrobølgeovn.

Se billeder og priser på Portofino by Pierre and Vacanes >

 

Lejligheder Zafiro – Ca’n Picafort

Perfekt til familieferien
Med bl.a. flere swimmingpools, aktiviteter og vandrutsjebaner er Zafiro perfekt til familieferien. I kan bo op til fire personer i samme lejlighed, der indeholder tv, terrasse, safetybox, gratis wifi og minikøkken med elkedel, køleskab, kaffemaskine og mikrobølgeovn. Der er ca. 500 meter til stranden.

Se billeder og priser på Lejligheder Zafiro >

 

Prinsotel La Dorada – Alcudia

Mulighed for lejlighed med privat pool
Det store lejlighedshotel i populære Alcudia har et stort indbydende poolområde, men I har også mulighed for at bo i lejlighed med egen pool. Her er faciliteter som tennis, wellness og flere barer og restauranter. Lejlighederne er udstyret med tv, safetybox, gratis wifi, møbleret balkon og minikøkken med bl.a. elkedel og køleskab.

Se billeder og priser på Prinsotel La Dorada >

 

Blau Privilege PortoPreto Beach Resort & Spa – Porto Preto

5-stjernet hotel med fokus på wellness
Et lækkert 5-stjernet hotel ved stranden i Porto Preto. Her er der fokus på wellness med spaområde og veludstyret fitnessafdeling. I bor i moderne værelser med tv, safetybox, minibar, gratis wifi og møbleret balkon eller terrasse. Hotellet har selvfølgelig også en dejlig pool, og der er mulighed for at tilkøbe all inclusive.

Se billeder og priser på PortoPreto Beach Resort & Spa >

 

Hotel Eix Alzinar Mar Suites – Ca’n Picafort

Populært hotel kun for voksne
Her bor I i gåafstand til den dejlige sandstrand i Ca’n Picafort. Eix Alzinar Mar Suites er et populært voksenhotel, der har en stor indbydende swimmingpool og faciliteter som f.eks. sauna, tennis og fitness. Værelserne er lyse og moderne med bl.a. tv, safetybox, gratis wifi og møbleret terrasse.

Se billeder og priser på Hotel Eix Alzinar Mar Suites >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*