Charterrejser til Kreta – her er gæsternes favoritter

Otte lækre hoteller til din ferie på Kreta

charterrejser til kreta

Søger du charterrejser til Kreta, så læs med her. Du kan tjekke alle hoteller på Kreta her eller se vores forslag herunder. Det er nøje udvalgte hoteller, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Fly og hotel er inkluderet i prisen, og du kan nemt tilkøbe transport fra og til lufthavnen. Flyver du fra Jylland (primært Billund), så kan du finde et større udvalg hos f.eks. Bravo Tours og Primo Tours, mens Suncharter har rejser fra bl.a. Aalborg.

 

Vasia Boulevard Boutique – Hersonissos

Moderne boutiquehotel i centrum
Vasia Boulevard Boutique ligger perfekt i centrum af Hersonissos kun 20 meter fra stranden. Her bor du på et moderne boutiquehotel, der er perfekt til parferien. Hotellet har fitness og en lille swimmingpool – på værelserne finder du bl.a. tv, elkedel, minibar, pudemenu og gratis wifi.

Se billeder og priser på Vasia Boulevard Boutique >

 

Lejligheder Villa Malia – Stalis

Lejligheder med plads til fire personer
“Pænt og rent med en utrolig venlig værtinde” er blot nogle af de rosende ord Villa Malia får fra tidligere gæster. Hotellet ligger centralt og har bl.a. loungebar og en dejlig swimmingpool. Her er kun 27 værelser, og de er udstyret med tv, gratis wifi og et lille køkken med elkedel, kaffemaskine og køleskab.

Se billeder og priser på Villa Malia >

 

Airis Boutique & Suites – Kato Daratso/Agii Apostoli

Tophotel kun for voksne
Det lækre og moderne hotel tæt på Chania får igen og igen topanmeldelser af tidligere gæster. Her bor du i flotte moderne omgivelser med bl.a. køleskab, kaffemaskine og pengeskab på værelserne. Airis Boutique & Suites ligger ca. 300 meter fra stranden og har faciliteter som fitness og swimmingpool. Morgenmand er inkluderet.

Se billeder og priser på Airis Boutiques & Suites >

 

Lejligheder Enorme Eanthia Beach – Gerani, Chania

Ved stranden i Gerani
Drømmer du om at bo roligt lige ud til stranden, så kunne Enorme Eanthia Beach være noget for dig. Hotellet ligger i Gerani 16 km fra hyggelige Chania. Du bor i stilfulde værelser med bl.a. tv, terrasse, gratis wifi og minikøkken, der indeholder elkedel, køleskab og kaffemaskine. Her er bar, restaurant og en skøn swimmingpool.

Se billeder og priser på Enorme Eanthia Beach >

 

Lejligheder Ilian Beach – Rethymnon

Absolut topvalg på stranden i Rethymnon
Her bor du direkte på stranden i charmerende Rethymnon. Lejligheder Ilian ligger i rolige omgivelser med 2,5 km til centrum. Her er faciliteter som bar, børnepool, swimmingpool og lille have. Nogle lejligheder har havudsigt, men alle er udstyret med bl.a. tv, terrasse, gratis wifi og minikøkken, der indeholder elkedel, køleskab, kaffemaskine og mikrobølgeovn.

Se billeder og priser på Ilian Beach >

 

Lejligheder Irida – Agia Pelagia

Med smuk udsigt over kysten
På Irida bor du oppe over Agia Pelagia med smuk udsigt over kysten. Både by og strand er i gåafstand fra det populære hotel, der har faciliteter som bar, restaurant, børnepool og swimmingpool. Du har mulighed for at bo op til fire personer i lejligheder, der har tv, terrasse, gratis wifi og minikøkken med elkedel, kaffemaskine og køleskab.

Se billeder og priser på Lejligheder Irida >

 

Lejligheder Indigo Mare – Platanias, Chania

Ved stranden i Platanias
Direkte på stranden i Platanias ligger Indigo Mare, der har mange tilbagevendende gæster. Her kan du bo op til fire personer sammen i gode lejligheder, der er udstyret med tv, gratis wifi og lille køkken med elkedel og køleskab. Hotellet har et lækkert indbydende poolområde ud til stranden. Der er kun få minutters gang til Platanias mange gode restauranter.

Se billeder og priser på Indigo Mare >

 

Cretan Dream Resort & Spa

Skønt hotel kun 50 meter fra stranden
I Kato Stalos bor du godt på Cretan Dream Resort & Spa, der er lyst og åbent med en fantastisk infinitypool. Her har du en skøn udsigt over Middelhavet, der ligger et stenkast fra hotellet. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har bl.a. tv, aircondition, pengeskab og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se billeder og priser på Cretan Dream Resort & Spa >

 

Lejligheder Villa Vicky – Hersonissos

Tæt på by og strand
Villa Vicky har moderne lejligheder, hvor du kan bo op til fem personer. Lejlighederne er udstyret med tv, terrasse, gratis wifi og minikøkken, hvor du finder elkedel, køleskab og kaffemaskine. Hotellet ligger i gåafstand til by og strand og har faciliteter som have, boblebad, legeplads og et dejligt poolområde med solsenge.

Se billeder og priser på Villa Vicky >

 

Lejligheder Bio – Rethymnon

Perfekt beliggenhed i Rethymnon
Med 70 meter til stranden og 500 meter til centrum ligger Lejligheder Bio helt perfekt. Her er faciliteter som bar, restaurant, fitness, børnepool og swimmingpool. Du kan bo op til seks personer i lejlighederne, der bl.a. har tv, balkon, gratis wifi og minikøkken med elkedel, brødrister, køleskab og kaffemaskine.

Se billeder og priser på Lejligheder Bio >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*