Charterrejser til Algarve – de bedst anmeldte steder

De bedste hoteller i Algarve

Leder du efter charterrejser til Algarve, så læs med her. Vi har fundet frem til de resorts, hoteller og lejligheder, som tidligere gæster synes bedst om. På den måde er du fri for at surfe nettet tyndt efter de bedste charterrejser til Algarve.

Fly, hotel og nogle gange lufthavnstransfer er inkluderet i prisen, men ellers kan du nemt tilkøbe transport til dit hotel og tilbage igen. Det er præcis det, der gør en charterrejse så nem.

Læs mere om Algarve i vores guide, hvor du kan blive klogere på bl.a. strande, transport, områder, aktiviteter og seværdigheder.

 

Vila Petra – Albufeira

Til den store familie
Populært hotel beliggende i en stor have. Her kan du bo i lejligheder med plads til seks personer – helt perfekt til den store familie. I lejlighederne finder du tv, pengeskab, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med bl.a. elkedel og køleskab.

Vila Petra byder desuden på fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Hotellet ligger få hundrede meter fra livlige Albufeira.

Se meget mere om Vila Petra >

 

Cerro da Marina – Albufeira

Voksenhotel i Albufeira
Dejligt mindre hotel i Albufeira, der kun er for voksne. Cerro da Marina er koncentreret omkring den indbydende swimmingpool, der er et perfekt sted at komme ned i tempo. Hotellet ligger på en bakketop med fin udsigt. Der er ca. 10 minutters gang til stranden, og du finder faciliteter som jacuzzi, fitness, bar/lounge og restaurant.

Se meget mere om Cerro da Marina >

 

Jupiter Algarve Hotel – Praia da Rocha, Portimao

På stranden i Praia da Rocha
Drømmer du om at bo på stranden, så kunne Jupiter Algarve Hotel være noget for dig. Her får du gode moderne værelser med mulighed for havudsigt. Hotellet har faciliteter som f.eks. spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet, men du kan tilkøbe halvpension, hvis du ønsker det.

Se meget mere om Jupiter Algarve Hotel >

 

Lejligheder Alfagar Village – Albufeira

Familiefavorit ved stranden
Med store rummelige værelser og masser af sjove aktiviteter for børnene er Alfagar Village en rigtig familiefavorit. Hotellet ligger tilmed lige ved stranden, der nås via trapper.

Der er mulighed for at bo seks personer sammen i de veludstyrede lejligheder, der bl.a. har tv, gratis wifi, møbleret balkon eller terrasse og køkken med f.eks. elkedel og køleskab. Fra hotellet er der ca. to km til Albufeira.

Se meget mere om Alfagar Village >

 

Vila Channa Hotel – Albufeira

Dejligt hotel med familiær atmosfære
Vila Channa er et lille charmerende hotel med en familiær atmosfære. Stedet er opkaldt efter ejeren Channa, der er gæstfri og imødekommende. På hotellet er der bar, swimmingpool og cykeludlejning. Der er kun 18 værelser, og de indeholder bl.a. tv, pengeskab og gratis wifi. Vila Channa er kun for voksne og ligger tæt på stranden.

Se meget mere om Vila Channa Hotel >

 

AP Victoria Beach – Olhos d’Agua

Med børneklub og sportsaktiviteter
På det familievenlige lejlighedshotel AP Victoria Beach bor du i rummelige fuldt udstyrede lejligheder med plads til fire personer. De mindste har legeplads, børnepool og egen aktivitetsklub. Andre faciliteter tæller bl.a. fitness, tennis, swimmingpool samt bar og restaurant. AP Victoria Beach ligger i gåafstand til stranden og har også en række sportsaktiviteter.

Se meget mere om AP Victoria Beach >

 

Alvor Baia – Alvor

All inclusive inkluderet
På Alvor Baia bor du med all inclusive og har dermed styr på budgettet fra feriens første dag. Det populære familievenlige hotel ligger 1,5 km fra stranden og ca. 800 m fra centrum af Alvor.

Værelserne er rummelige og udstyret med bl.a. tv, gratis wifi, møbleret balkon og køkken, som indeholder køleskab, elkedel og mikrobølgeovn. Hotellet har selvfølgelig swimmingpool, men også bar, restaurant, børneklub og fitnessfaciliteter.

Se meget mere om Alvor Baia >

 

Turcongel – Altura

I rolige omgivelser tæt på stranden
I den lille by Altura ligger Turcongel, der er et mindre overnatningssted med en familiær atmosfære. Her er bar, børnepool og swimmingpool. Du kan vælge lejligheder i forskellige størrelser med plads til max. 4 personer. Der er 300 meter til stranden og centrum af Altura.

Se meget mere om Turcongel >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*