Cala Waikiki – Costa Doradas populære naturiststrand

Lige midt mellem Tarragona og Torredembarra, på Costa Dorada-kysten, finder man naturiststranden Cala Waikiki.

Det er en dejlig strand omgivet af lysebrune klitter og klipper. Stranden er helt afskærmet for potentielle nysgerrige folk, og er dermed perfekt til nøgenbadning! Sandet er meget fint blødt, ideel til børnefamilier og for folk, der ikke er til strande med klippegrund! Stranden er omkring 250 meter lang og ca. 40-50 meter bred, og mange strandgæster ynder at gå en tur langs vandet i Adam og Eva kostume.

De fleste af strandgæsterne er lokale, men der kommer også turister forbi der bor i ferielejligheder i den nærmeste by – La Mora. Stranden er aldrig proppet, og man kan derfor nemt finde sig et sted i god afstand fra andre strandgæster.

Vi lagde mærke til, at der er specielt mange unge naturister, hvilket nok skyldes den lange og krævende gåtur til stranden, ruten byder på et halvbarskt stisystem i skoven fra La Mora og ud til Cala Waikiki. Der er ingen toiletter, brusere, kiosk eller lignende. Så en god idé er at have god med mad og drikke plus en parasol med.

Kørselsvejledning

For at finde frem til Cala Waikiki o Fonda, kan man følge denne vejledning:
Kommer man kørende fra motorvejen AP7 eller hovedvejen A7, drejer man af mod La Mora. I den store rundkørsel ud for La Mora følger man skiltet og fortsætter mod La Mora. Fortsæt lige ud af vejen ”Avinguda del Mediterràni” ind til ca. 70-100 meter før stranden, drejer man til højre ad vejen ”Carrer del Baix Llobregat”.

Begynd herefter at finde en parkeringsplads på samme vej eller i en sidegade. For enden af ”Carrer del Baix Llobregat”, som er ca. 150-200 meter lang, støder man på et metalhegn og en indkørsel med et skilt, der angiver retningen til camping Torre de la Mora til venstre. Gå til højre hen over jernkæden, der spærrer for biltrafikken til skoven.

Følg grusvejen i ca. 200 meter og gå til venstre ind i skoven via skiltet og åbningen i hegnet. Følge herefter den brede skovsti, som svinger både til højre og venstre under turen. Et kendetegn er en åbning med oliventræer på højre side. Fortsæt ca. halvanden km og man ankommer til Cala Waikiki!

Byen La Mora er blot en lilleput når det gælder turisme, langs promenaden finder man barer og restauranter, men udvalget er i forhold til de nærliggende byer Tarragona og Salou begrænset. I området er der masser af overnatningsmuligheder i form af ferielejlugheder, hoteller og campingpladser.

Book flybillet Book hotel Book pakkerejse

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*