Bridie sparer i hverdagen for at få råd til at rejse

Foreløbig har Bridie besøgt 19 lande

Selvom man har et velbetalt job, så kan det alligevel blive nødvendigt at spare på husholdningsbudgettet for at udleve sine rejsedrømme.

Den engelske kvinde Bridie, der skriver for et modemagasin i London, havde en drøm om at rejse ud i verden med stil. Selvom hun tjener godt, så er også hun blevet nødt til at spare i hverdagen for at kunne bo fem-stjernet.

Faktisk har hun opnået at spare 5.000 kroner om måneden ved at gennemgå hendes forbrug. Det er især mad, der har været en betydelig udgift, men lige præcis her er der mange penge at hente, hvis man gerne vil spare op til noget, fortæller hun til Daily Mail.

Rejserne har ændret alt. Mit liv er helt anderledes nu, og jeg kunne ikke tænke mig at leve på en anden måde.
Bridie Wilkins

“Jeg ofrer gerne dyre mærkevare for at rejse. Når man elsker noget som meget, som jeg elsker at rejse, så er valget ikke svært”, siger Bridie, der går efter supermarkedernes egne mærker, som stort set altid er billigere.

Den 23-årige englænder er også begyndt at gå til arbejde i stedet for at tage de offentlige transportmidler.

Og når man ser de steder som Bridie har besøgt, så forstår man udmærket hendes valg. Hoteller som Anantara Uluwatu på Bali, Velassaru Maldives på Maldiverne og Grand Hotel Angiolieri i Sorrento er blandt englænderens favoritter. Lækre steder, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

De næste rejsemål for Bridie bliver København i oktober, Los Angeles i november og Tulum i Mexico i marts 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*