Book din rejse selv og spar mange penge

Spring rejsebureauet over når du skal booke din rejse

Booker du selv din rejse online kan du som regel spare mange penge i forhold til de danske rejsebureauer. Men det er ikke den eneste fordel: du har et hav af valgmuligheder, når det gælder destinationer og hoteller, og så kan du rejse når du vil, så længe du vil.

Vi danskere henvender os traditionelt til et rejsebureau, når vi skal på ferie. Det gjorde jeg også engang. Lige indtil jeg ikke havde råd til at rejse mere.

Det fik mig til at finde alternativer. Jeg begyndte at søge efter flybilletter og hoteller på internettet, og pludselig åbnede der sig en helt ny verden. En verden af muligheder og til helt andre priser end rejsebureauerne. Jeg kunne spare tusindvis af kroner ved at booke mine rejser selv – penge som selvfølgelig bliver brugt til endnu flere rejser.

I mere end 15 år har jeg rejst billigt, og ikke så få gange har jeg mødt mennesker undervejs, der har betalt 25-50 % mere for stort set samme rejse. Du kan selv komme på en skøn tiltrængt ferie til lavpris, og ville det ikke være lækkert, hvis det for en gang skyld ikke var dig, der havde betalt overpris for rejsen?

Her på siden finder du alle de værktøjer, du skal bruge for at få en billig rejse, der passer til lige præcis dit behov.

Find billig flybilletter hos Momondo, book hotel med prisgaranti hos hotels.com, sammenlign priser på lejebil hos Expedia eller bestil transfer fra lufthavn til hotel og retur samme sted. Du kan også finde pakkerejser hos Expedia – booker du fly og hotel sammen kan du spare endnu mere!

Læs mere om at booke selv

Gode råd til at finde billige flybilletterGode råd til at finde billige hoteller

God fornøjelse med din rejseplanlægning og husk at tjekke de seneste tilbud og kampagner fra rejsebureauer og hotelbookingsider – måske finder du lige præcis den rejse, du søger!