Børnefamilierne drømmer sig væk

Hverdagens travlhed slider på både børn og voksne

Du har sikkert læst om dem eller måske endda mødt dem på en af dine rejser. Børnefamilierne, der har fået nok af dagligdagens stress og rejser ud i verden i halve og hele år. Det er et fåtal, der gør det, men der er til gengæld mange, som drømmer om det.

Det viser en ny undersøgelse fra Apollo Rejser, der afslører, at 41 % af børnefamilierne ønsker at slippe for hverdagens travlhed og derfor drømmer om at sige farvel til bl.a. indkøb, madpakker og daginstitutioner for at bruge tiden sammen uden stress og jag.

Glenn Bisgaard, der er Kommunikationschef i Apollo, mener, at folk ofte går i gang med at bestille en ny rejse, når de er kommet hjem igen. Det koncentrerede samvær i ferien gør, at det for mange er ekstra svært at komme i gang igen. De drømmer sig væk, og der er dem, der ikke bare kan nøjes med at se frem til næste ferie, men beslutter, at det gode liv med hinanden er vigtigere end status og karriere. Det er dem, der tør tage springet og udleve deres rejsedrøm.

Mange af de familier, der vælger at rejse ud i verden husker det som noget af det bedste, de har gjort i deres liv. En søgning på Google fortæller om familier, der har solgt alt hvad de ejede for at komme væk. Mindre kan selvfølgelig gøre det, men uanset hvordan og hvor længe, så kræver det lidt forberedelse.

Forarbejdet kommer til gengæld tifold tilbage i form af samvær og tid med hinanden, når I er afsted på drømmerejsen. Et af rådene fra f.eks. Lonely Planet er at få skabt den ro og tryghed, der gør at rejsen bliver en succes. Man kan selvfølgelig godt rejse rundt, men hav en fast base eller ophold jer længere tid hvert sted.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*