De billigste destinationer for backpackere

De fem billigste byer for budgetrejsende

Backpackere har sjældent mange penge at rejse for, og af samme grund bliver hver en mønt vendt og drejet for at få økonomien til at hænge sammen.

Nogle destinationer er dog billigere end andre, og nu har priceoftravel.com offentliggjort det såkaldte backpackerindex 2017, hvor budgetrejsende kan blive klogere på verdens absolut billigste destinationer.

Indexet tager udgangspunkt i de daglige leveomkostninger for en typisk backpacker, der bor på hostel, spiser tre billige måltider, tager to ture med offentlig transport, køber en entrébillet til en seværdighed og tre øl på en gennemsnitsbar.

Ikke overraskende, så findes verdens billigste backpackerdestinationer i Østen. Og så er det endda steder, hvor du får nogle af de absolut bedste oplevelser, du kan tænke dig. Se bare her.

1. Pokhara – Nepal

Pokhara i Nepal er verdens billigste backpackerby. Her kan du opleve en spændende og fremmed kultur og tage på udflugt til smukke vandfald. Pokhara er også en populær base for trek til Annapurna.

2. Hanoi – Vietnam

Vietnams hovedstad er nummer to på listen. Her kan du opleve farverige templer, Ho Chi Minhs Mausoleum og så er det gamle kvarter indbegrebet af backpackervibe. Vi skal heller ikke glemme maden, som er enestående. Hanoi ligger i øvrigt i overkommelig afstand fra Halong Bugten.

3. Ho chi Minh City – Vietnam

En af vores favoritbyer er Ho Chi Minh City, der er nummer tre på listen. Vietnams største by er kolonihistorie, spændende markeder og fremragende mad. Her er også gamle kinesiske templer, og du kan nå det enestående Mekongdelta på en dagudflugt.

4. Kairo – Egypten

Verdens fjerdebilligste backpackerdestination er Kairo. Den enorme millionby behøver nok ikke nogen nærmere præsentation, men tænk, at det ikke behøver at koste en formue at besøge de imponerende pyramider ved Giza. Men der er mere at komme efter i Kairo. F.eks. det egyptiske museum og de spændende bazarer.

5. Chiang Mai – Thailand

Thailands andenstørste by har i årevis tiltrukket backpackere. Her i Nordthailand er du tæt på smuk natur og spændende bjergstammer. Og så er Chiang Mai kendt som templernes by, hvor munke går rundt i gaderne.

Du finder også lækker mad og noget af Thailands billigste shopping. Ifølge priceoftravel.com kan du her bo på tre-stjernet hotel for samme pris som et hostel i Europa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*