Bernardo er Tripadvisor’s topanmelder

Amerikaneren skriver i gennemsnit fem anmeldelser om dagen

Navnet Bernardo Famorca siger dig måske ikke noget som helst, men er du ivrig bruger af Tripadvisor, så har du med stor sandsynlighed stiftet bekendtskab med den berejste newyorker.

Bernardo, hvis brugernavn er Bernardo F på Tripadvisor, er den, der har lavet flest anmeldelser på verdens største rejsesite. 5.348 for at være helt præcis og alene i 2016 skrev han 2.000, hvilket svarer til over fem anmeldelser om dagen i gennemsnit.

Mere end seks måneder om året er Bernardo via sit job på farten. “Jeg bor på et hav af hoteller og spiser ude tre gange om dagen, så jeg har rigeligt at skrive om”, fortæller han. Men Bernardo stopper ikke der. Han kører gerne en omvej for at lave en anmeldelse, og han lægger endda nye interessante ting op på Tripadvisor. Det er også blevet til hele 7.000 billeder.

Hvis jeg ser noget unikt, så skriver jeg om det
Bernardo Famorca

For Bernardo er det en slags hobby. Han bruger lang tid på det, men han synes det er sjovt. Den rejsevante amerikaner har set det meste, og der skal en hel del til, at han laver en rigtig dårlig anmeldelse. Omvendt skal oplevelsen også være helt sublim, for at anmeldelsen bliver god.

Men generelt mener Bernardo, at folk er for negative. Han har ikke meget til overs for dem, der kun opretter en profil for at skrive dårlige ting. “Jeg giver altid et hotel eller en restaurant mulighed for at forklare sig, give en undskyldning eller løse problemet”, siger han.

På Tripadvisor er Bernardo blevet lidt af en berømthed. Flere end tre millioner mennesker har læst hans anmeldelser, og nogle brugere følger ham og skriver beskeder til ham.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*