Badetøj 2015 – hvad bliver hot?

Vær med på moden

Designere og modehuse har for længst sammensat badetøjskollektionerne for 2015. Men hvad bliver hot i år? Det giver vi et svar på her, hvor indkøbere, trendsættere og kendte brands løfter sløret for deres favoritter, og hvad der sælger lige nu.

De fleste er enige om, at den moderne og aktive kvinde i høj grad sætter præg på årets bademode. Det er in som aldrig før at være god ved sin krop, og flere og flere dyrker en eller anden form for motion, om det så er yoga, crossfit eller styrketræning.

Den aktive livsstil afspejles i moden, hvor badetøjet kan bruges til både strand og træning. Mærker som Desigual, Billabong og Sunseeker med flere er gået med på den trend, hvor tøjet kan bruges på tværs af dagligdagens aktiviteter.

En del af trenden er også at lave badetøj, der har færre snore, syninger og stroppe for på den måde at give en følelse af ikke at have badetøj på. Men generelt, så er bademoden i 2015 så varieret, at der er noget for alle. Se de vigtigste trends under billedet.

Trend #1

Badetøj med print, mønstre og stærke farver er stadig in. Fotografiske 3d-print ses også på modemesserne og det samme gør kreative designs. Alt synes at være ok i 2015, om det så er blomsterprint, polkaprikker eller slogans.

Trend #2

Retrobadetøj med høj talje inspireret af 60’erne er kommet for at blive. I hvert fald i 2015. Badetøjet egner sig måske ikke så meget til solbadning, men de kreative designs er velegnede for de, der gerne vil skille sig ud.

Trend #3

Sporty og hipt badetøj, der ligner noget man har på til fitness, er som nævnt også hot lige nu. Disse modeller har ofte stærke pastelfarver og er naturligvis væsentlig mindre end traditionelt sportstøj og har fokus på at fremhæve brysterne.

Trend #4

Sexede udskæringer. Badetøj med “huller” og udskæringer, der viser bar hud, hvor tøjet ellers ville dække er in hos en lang række designere og producenter.

Og alle de andre trends…

Kreativiteten fejler ikke noget hos designerne. Ved Miami Swim Week blev der også præsenteret badetøj i læder, langærmede badedragter og bikinitoppe med flæser for bare at nævne noget. Designs med brug af forskellig slags stof med indsatte smykker og monokinier med udskæringer hører også til de kreationer, der nok vil vække opsigt, men ikke er de mest behagelige til en svømmetur.

Hvad med mændene?

Også hos mændene er print og kraftige farver in. Gerne med eksotiske motiver og mønstre. Længden er som boxershorts eller lige over knæene. Speedos er stadig no go!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*