6. juli 2020

5-stjernet luksusrejse til Dubai – fra kr. 7.900,- alt inkl.

Luksus i Dubai til en fantastisk pris!

Dubai er blevet et rigtig populært rejsemål for danskerne. Emiratet er kendt for lækker luksus, og vil du selv opleve Dubai på 1. klasse, så se nærmere på denne fantastiske rejse som I kan få til en helt utrolig pris.

Rejsen

I skal bo på to 5-stjernede hoteller, der på hver sin måde giver garanti for en pragtfuld rejse. Først Canal Central Hotel, der ligger centralt tæt på byens mest kendte seværdigheder. Canal Central Hotel har topservice, swimmingpool, lækre indbydende værelser og en god spa med mange muligheder for behandlinger.

Næste hotel på rejsen er Royal Central Hotel, der ligger på den berømte menneskeskabte ø The Palm. Hotellet har egen strand, flere swimmingpools og en populær bar, der ligger med vidunderlig udsigt over havet og Dubai By.

Royal Central Hotel The Palm ligger en pæn bid vej fra centrum, men det opvejes nemt af de luksuriøse omgivelser og muligheden for at slappe af og komme ned i tempo.

Om Dubai
Rekorderne står på spring i imponerende Dubai, der som nævnt er blevet et utroligt populært rejsemål hos danskerne. Emiratet byder ikke kun på sol og strand, men også på lækker luksus og spændende seværdigheder.

Dubai er en by, hvor der hele tiden sker noget nyt, og uanset om I er til kultur, god mad eller aktiviteter for hele familien, så har I mulighed for at få en fantastisk ferie. Besøg bazaren, spis gourmetmad eller lad jer underholde i de store temaparker.

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København-Dubai
• Al transport – fra lufthavn til hotel, mellem hoteller og fra hotel til lufthavn
• 4 overnatninger på Canal Central Hotel
• 3 overnatninger på Royal Central Hotel The Palm

Pris fra kr. 7.900,- pr. person


Prisen gælder når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen tilbydes af min samarbejdspartner på thailandrundt.dk – se mere om rejserne til Dubai.

Vores rejser: Vi laver fleksible rejser med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. I kan rejse når I vil, så længe I vil. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,6. Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen, og det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser til jer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*