5-stjernet luksusrejse til Dubai – fra kr. 9.500,- alt inkl.

Luksus i Dubai til en fantastisk pris!

Dubai er blevet et rigtig populært rejsemål for danskerne. Emiratet er kendt for lækker luksus, og vil du selv opleve Dubai på 1. klasse, så se nærmere på denne fantastiske rejse som I kan få til en helt utrolig pris.

Rejsen

I skal bo på det superlækre og moderne JA Ocean View Hotel, der ligger et stenkast fra stranden. Hotellet har faciliteter som spa, fitness, swimmingpool, tre restauranter og fire barer. JA Ocean View Hotel ligger ved The Walk og i forbindelse med hyggelige Dubai Marina, hvor I finder et stort udvalg af spisesteder.

Om Dubai
Rekorderne står på spring i imponerende Dubai, der som nævnt er blevet et utroligt populært rejsemål hos danskerne. Emiratet byder ikke kun på sol og strand, men også på lækker luksus og spændende seværdigheder.

Dubai er en by, hvor der hele tiden sker noget nyt, og uanset om I er til kultur, god mad eller aktiviteter for hele familien, så har I mulighed for at få en fantastisk ferie. Besøg bazaren, spis gourmetmad eller lad jer underholde i de store temaparker.

Vi sørger meget gerne for udflugter til jeres rejse i Dubai – her et lille udsnit:
• Byrundtur – oplev alle de store seværdigheder på denne halvdags byrundtur
• Ørkensafari – tag ud i ørkenen og kør i sanddynerne
• Sunset Cruise på yacht – smuk aftenudflugt på havet, hvor I ser Dubai by Night
• Dubai Autodrome – prøvekør en Ferrari eller Porsche

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København-Dubai
• Al transport – fra lufthavn til hotel, mellem hoteller og fra hotel til lufthavn
• 7 overnatninger på JA Ocean View Hotel

Pris fra kr. 9.500,- pr. person


Prisen gælder når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen tilbydes af min samarbejdspartner Unique Travel – læs mere her.

Vores rejser: Vi laver fleksible rejser med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. I kan rejse når I vil, så længe I vil. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen, og det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser til jer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*