Varme vinterrejser til Thailand – få et gratis og uforpligtende tilbud

Skønne rejser til sol og strand i Thailand

Tid til vinterferie? Et af danskernes mest populære steder at tilbringe de kolde måneder er Thailand, hvor solen skinner fra en skyfri himmel, mens kulden raser herhjemme.

Thailand har så meget at byde på, men langt de fleste ser ikke andet en de store turistområder som charterbureauerne har i deres program. Synd, for de store oplevelser ligger lige om hjørnet og er nemme at komme til – det er nemlig supernemt at rejse i Thailand, der har et højt serviceniveau og er vant til turister.

Har du kun begrænset tid, så kan det være en god idé at booke rejsen hjemmefra hos et bureau, der er eksperter i Thailand. Det er min samarbejdspartner Unique Travel, der laver Danmarks absolut bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget.

Se disse rejseforslag, hvor alt er inkluderet – dvs. fly fra Danmark til Thailand og retur, overnatning på håndplukkede hoteller udvalgt af os og al transport undervejs på rejsen. Det er kun rejseforslag – har I særlige ønsker, så sidder vi klar til at hjælpe.

Se mere om vores rejser eller kontakt os på rejser@solstrandsommer.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Bangkok – Koh Kood – Koh Chang

Vores absolut mest solgte rejse, der byder på storby og fantastiske paradisstrande. I begynder eventyret i pulserende Bangkok, før I slapper af på lækre strande på først Koh Kood og bagefter Koh Chang. Begge steder bor I på hoteller helt ud til stranden.

Fra kr. 10.650,- pr. person

 

Koh Lanta – Koh Ngai – Koh Lipe

Lækkert øhop i Sydthailand. Denne rejse er for strandelskere med hang til hvidt sand og krystalklart vand. Rejsen begynder på Koh Lanta, hvor I bor på et skønt resort med pool direkte ud til stranden.

Videre til Koh Ngai, hvor den bare står på afslapning under palmerne. Til sidst oplever I Thailands Maldiverne som Koh Lipe ofte bliver kaldt. Her er superstrande, og I skal bo i egen bungalow i 1 .række til havet.

Fra kr. 13.800,- pr. person

 

Bangkok – Koh Phangan – Koh Samui

Storby og nogle af Thailands bedste strande. Sådan er denne rejse, der begynder i hovedstaden Bangkok, hvor templer, fantastisk shopping og lækker mad venter. Fra Bangkok tager I til Koh Phangan, der har de skønneste paradisstrande.

Her bor I i bungalow direkte på stranden. Sidste stop er Koh Samui, hvor I kan shoppe, dase på dejlige strande og forkæle jer selv på nogle af de fremragende restauranter inden turen går ud i natten på fancy barer.

Fra kr. 11.400,- pr. person

 

Kuala Lumpur – Langkawi – Koh Lipe

Oplev to lande på samme rejse. Først skal I besøge Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, der er en smeltedigel af kulturer. Så går turen til Langkawi, hvor I skal bo på et skønt beach resort.

Langkawi har flere fine seværdigheder – I kan tage på udflugt i øhavet eller gå i trætoppene i den frodige regnskov. Rejsen slutter på paradisiske Koh Lipe, hvor I bor i en 2-etagers bungalow på stranden. Øen har nogle af Thailands bedste strande, og det er et sted, hvor I kommer helt ned i tempo.

Fra kr. 12.900,- pr. person