3 fantastiske rejser til Vietnam med alt inkluderet

billige rejser med alt inkluderet

År efter år er Vietnam på listen hos de store rejsesites som et land man bare SKAL besøge. Helt forståeligt – for Vietnam er sprængfyldt med enestående oplevelser, der giver minder for livet. Jeg taler af erfaring – selv har jeg besøgt Vietnam adskillige gange, og jeg kommer helt sikkert igen.

Vietnam er et utroligt alsidigt rejseland. Naturoplevelser finder du især i den nordlige del af landet ved f.eks. Sapa, Mai Chau og Halong Bay, mens Phu Quoc i den sydlige Thailandbugt et kort flyvetur fra Ho Chi Minh City har de bedste strande.

God mad får du overalt og det samme gælder historie og kultur. Fra hovedstaden Hanois nyere historie med Ho Chi Minh i spidsen til Hué i den centrale del af landet, der var hjem for Vietnams kejsere.

Vietnameserne er utrolig gæstfri, og det er utrolig nemt at rejse i landet. Alligevel kan det tage tid rigtig at lære Vietnam at kende – her er nemlig så mange oplevelser og indtryk, at en rejse sjældent er nok.

Vil du også opleve Vietnam, så kan du på min side thailandrundt.dk få lavet præcis den rejse du ønsker. Vi laver Danmarks bedste rejser til Vietnam med udgangspunkt i jeres ønsker og budget.

Herunder finder du tre af vores mest populære rejser, som du kan lave om, som du vil. Kontakt mig for et gratis og uforpligtende tilbud på info@thailandrundt.dk.

 

Den store Vietnamrejse

Hanoi – Halong Bay – Sapa – Hoi An – Ho Chi Minh City – Phu Quoc
Her har I god til til at opleve Vietnam. I begynder rejsen i hovedstaden Hanoi, der har masser af oplevelser og hvor I for alvor kommer ind under huden på de venlige lokale. Fra Hanoi tager i til vidunderlige Halong Bay med det berømte og næsten uvirkelige landskab, der består af tusinder af limstensklipper, der skyder op af havet.

Flere enestående naturoplevelser venter i bjergrige Sapa, der er som et eventyrland med risterrasser og gemte landsbyer. Fra Nordvietnam går turen nu til Centralvietnam og skønne Hoi An med de hyggelige bilfri gader, hvor I bl.a. finder lækker mad og noget af Vietnams bedste shopping.

Næste stop på rejsen er Ho Chi Minh City. Det gamle Saigon er en hektisk by, der er overraskende imødekommende. Her kan I gå på opdagelse på farverige markeder og spændende museer.

Byen har også fremragende restauranter og naturligvis god shopping. Fra Ho Chi Minh City tager I til paradisøen Phu Quoc, hvor I kan slappe af og fordøje alle de store indtryk inden turen går tilbage til Danmark.

 

Nord- og Centralvietnam

Hanoi – Halong Bay – Sapa – Hoi An
Storby, enestående natur og hyggelige dage i charmerende Hoi An. Det er ingredienserne i denne spændende rejse, hvor I besøger Nord- og Centralvietnam. Straks efter ankomst venter der store oplevelser i den hektiske hovedstad Hanoi, der byder på historiske seværdigheder såvel som shopping og lækker mad.

Fra Hanoi kører I ud til kysten og fantastiske Halong Bay, hvor I i to dage skal sejle rundt i det mageløse landskab. Tilbage på land venter bjergområdet Sapa, hvor I bl.a. kan vandre og møde bjergstammer.

Naturen er vidunderlig med skov og skriggrønne risterrasser. Rejsen slutter i charmerende Hoi An, der er helt perfekt til nogle skønne afslappende dage. I Hoi An kan I shoppe, spise god mad og gå på opdagelse i det historiske bilfri centrum. Der er kun få kilometer til stranden, og i omegnen ligger rismarker og små landsbyer.

 

Klassiske Vietnam fra nord til syd

Hanoi – Halong Bay – Hué – Hoi An – Ho Chi Minh City – Phan Thiet
Den klassiske rundrejse i Vietnam, hvor I rejser fra nord til syd med spændende dage i det centrale Vietnam omkring Hué og Hoi An. I begynder dog rejsen i Hanoi, hvorefter turen går til smukke Halong Bay, hvor I tager med på et 2-dages cruise.

Så går rejsen til Centralvietnam, hvor der både venter shopping, dejlig mad og masser af historie. Først og fremmest i kejserbyen Hué med den forbudte by, hvor Vietnams kejsere boede. Derefter kører I til hyggelige Hoi An med de gamle huse og templer, der ligger langs de bilfri gader. Fra centrum er der kun få kilometer til stranden.

Fra den centrale del af landet flyver I til Vietnams største by Ho Chi Minh City. Her er der masser af gode oplevelser, men der er også fremragende seværdigheder i omegnen.

Ho Chi Minh City er en blanding af nyt og gammelt – et sted, hvor primitive cykeltaxier møder moderne skyskrabere. Byen har bl.a. gode restauranter og masser af shopping. I slutter rejsen langs stranden ved Phan Thiet, hvor I kan puste ud på et af byens dejlige strandresorts.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*