15. juli 2018

Video storhitter: sætter fokus på homoseksuelles forhold på ferien

Mange homoseksuelle bliver diskrimineret på ferien

Da Virgin holidays havde gennemlæst besvarelserne i en netop afsluttet undersøgelse om homoseksuelle og deres oplevelser på rejsen, blev de mildest talt chokerede, skriver flere britiske medier. Selvom bøsser og lesbiske er accepterede på vore breddegrader, så er det ikke altid tilfældet de steder, vi rejser hen.

Faktisk er der stor forskel på den måde homoseksuelle bliver opfattet på i forhold til heteroseksuelle. Mange bøsser og lesbiske er så bekymrede for reaktionerne, at de simpelthen leger venner og undgår at vise følelser for hinanden.

Manglen på accept har fået Virgin Holidays til at lave en video, hvor et heteroseksuelt par bliver udsat for mange af de ting som bøsser og lesbiske oplever, når de er ude at rejse.

Videoen har medført tusindvis af reaktioner fra især homoseksuelle, der kan genkende mange af de situationer, der bliver vist.

En skriver: “Det er præcis sådan det er – tak for at gøre opmærksom på problemet”.

En anden skriver: “Jeg har oplevet flere af disse situationer”.

I undersøgelsen fremgår det, at 10 % af de homoseksuelle har været udsat for vold på deres ferie pga. af deres seksualitet og 66 % af de adspurgte havde det ikke godt med at smøre solcreme på deres partners ryg.

Og videoen? Den kan du se her: