22. juni 2018

Verdens bedste rejsebyer ifølge Travel+Leisure

Asien bliver mere og mere populær

Toscana

Hvert år spørger rejsesitet Travel+Leisure deres læsere om, hvilke byer de har som deres favoritrejsemål. Og selvom der både er nye byer og gamle kendinge på listen, så er det som om, at de har noget til fælles skriver Travel+Leisure: byer, der har gågader, åbne pladser, en rig historie og bygninger, der er velbevarede.

Sådan er bl.a. Hoi An i Vietnam og Firenze i Italien, der må siges at være gamle kendinge. Rejsesitets læsere vurderer byerne ud fra bl.a. mad, kultur, gæstfrihed, shopping, seværdigheder og værdi for pengene.

Øverst på listen kom den mexicanske by San Miguel de Allende, og det var faktisk lidt af en overraskelse for redaktionen på rejsesitet. Men de besøgende elsker simpelthen byen, der får følgende ord med på vejen fra en af læserne: Det er en af de mest autentiske mexicanske byer vi har oplevet – og så er her rigtig billigt.

Travel+Lesiusre ser en tendens til, at i hvert fald deres læsere søger mod Asien. Syv af de bedste vurderede byer ligger i Asien, der bliver mere og mere populær. På listen ligger bl.a. Kyoto i Japan, Chiang Mai i Thailand og Siem Reap i Cambodja.

Den fulde liste – top 15

1. San Miguel de Allende – Mexico
2. Charleston – USA
3. Chiang Mai – Thailand
4. Kyoto – Japan
5. Firenze – Italien
6. Oaxaca – Mexico
7. Hoi An – Vietnam
8. Cape town – Sydafrika
9. Ubud – Indonesien
10. Luang Prabang – Laos
11. Santa Fe – USA
12. Rom – Italien
13. Siem Reap – Cambodja
14. Udaipur – Indien
15. Barcelona – Spanien

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*