22. oktober 2018

Tripadvisor: Disse rejsemål bliver store i 2018

Brugerne på verdens største rejsesite viser vejen til de hotteste rejsemål

Igen i år har Tripadvisor sat navn på de rejsemål, der lige nu er hotte hos rejsesitets brugere. Destinations On The Rise hedder top 10-listen , hvor Tripadvisor har udvalgt de rejsemål, der har den største stigning i antallet af bookinger og som samtidig får gode anmeldelser af f.eks. hoteller og restauranter.

Lige nu er Ishigaki Island den absolut hotteste destination i verden ifølge Tripadvisors brugere. Og det forstår man godt, når billeder af kridhvide sandstrande og turkisblåt vand dukker op. Øen ligner noget, der hører hjemme i Caribien, men Ishigaki er japansk – tro det eller lad være.

På andenpladsen finder vi byen Kapaa på øen Kauai, der hører til Hawaii. Her er det naturoplevelser, en venlig befolkning og herlige hjemmelavede produkter, der får turisterne til at glæde sig.

Brugerne på Tripadvisor er også vilde med Nairobi, hvis centrum har fået en lang række gode barer og restauranter. Byen er safarihovedstad med gode oplevelser i omegnen, men Nairobi har udviklet sig til et sted, hvor mange iværksættere har slået sig ned.

Ind som nummer fire kommer Halifax i Canada. Byen skal opleves til fods, og du kan gå på opdagelse i historien eller nyde god livemusik på en af de mange barer. På femtepladsen finder vi Gdansk i Polen. Lidt overset, men byen har spillet en vigtig rolle i landets historie, og turisterne kalder Gdansk for en af de smukkeste byer i Polen.

På pladserne 6 til 10 kommer San José i Costa Rica, Riga i Letland, Rovinj i Kroatien, Nerja i Spanien og Casablanca i Marokko.


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*