21. august 2018

Til Thailand til vinter – det behøver ikke være så dyrt

Thailand har masser af lækre strande med hvidt sand og krystalklart vand

Skønne Thailand er stadig lige populær. Med lækre strande, fantastisk mad og et utal af spændende seværdigheder forstår man hvorfor.

Tidligere var Thailand forbeholdt de få, men i dag er det ikke dyrere at rejse til Smilets Land end til de populære destinationer i Sydeuropa. Alligevel er store dele af Thailand ikke overrendt af turister. Det skyldes selvfølgelig de forholdsvis store afstande og især de mange øer, der for den almindelige charterturist forekommer langt væk. Det gør, at Thailand stadig har masser af lækre steder, hvor du kan være den eneste på stranden. Men hvordan kommer du billigt til Thailand? Det vil jeg vise dig her.

Rejs billigt til Thailand

Book selv
Det er absolut billigst selv at booke flybilletter og hotel. Du kan tilmed vælge og vrage blandt et utal af hoteller og flyselskaber. På min side thailandrundt.dk laver jeg ofte forslag til, hvor billigt det kan gøres – se mere her  – der er mange penge at spare.

Expedia kan du spare penge ved at booke fly og hotel sammen – rejsebureauet siger selv, at besparelsen er i gennemsnit 13 %. Vil du bo på stranden, så se mere i indlægget Bo billigt på stranden i Thailand.

Book hos et rejsebureau
Perfekt til jer, der vil have en skræddersyet rejse eller bare vil have bl.a. hoteller og transport booket hjemmefra. Du skal kun benytte et rejsebureau, der er eksperter i Thailand ellers ender du med en metervarerejse som du med garanti har betalt overpris for.

thailandrundt.dk samarbejder jeg med et dansk rejsebureau, der selv rejser ud til Thailand og Sydøstasien for at finde de bedste steder til deres gæster. Det er skræddersyede rejser til en fantastisk pris, som I også kan få del i.

Som de fleste andre seriøse rejsebureauer er de medlem af Rejsegarantifonden, men ellers skiller de sig ud ved at have en score på Trustpilot på 9,6, håndplukkede hoteller og have rådgivning i absolut topklasse.

Se mere på thailandrundt.dk eller gå direkte til en af nedenstående rejser, der måske har jeres interesse.

Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Nordthailand, Bangkok, Khao Sok, Koh Tao og Koh Samui

Book en fleksibel pakkerejse online
Du kan også klikke ind på Travelbird.dk – det store hollandske rejsesite køber stort ind, og det betyder, at du ofte kan finde nogle rigtig gode tilbud.

Rejserne er fleksible på den måde, at du selv vælger rejsedatoer, mens indholdet er fastlagt. Dog har du tit mulighed for at tilkøbe f.eks. udflugter og ekstranætter.

Læs mere om Thailand

Her på solstrandsommer.dk kan du læse mere om Thailand i vores miniguides til Phuket, Koh Lipe, Koh Samui og Hua Hin. Du får dog væsentlig mere information om Thailand generelt på min side thailandrundt.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*