16. januar 2019

Stor rejselyst i Vestdanmark bliver honoreret

Stor rejselyst og mange nye flyruter

“Potentialet er stort – Vestdanmark har et stort passagergrundlag og en befolkning med stor rejselyst”. Sådan siger marketingchef i Billund Lufthavn, Jesper Klausholm, til branchesitet check-in.dk efter at den jyske lufthavn netop var blevet kåret som europamester i ruteudvikling for regionale lufthavne.

Billund Lufthavn har fået en lang række nye ruter til bl.a. Athen, Lissabon og Antalya for blot at nævne nogle få. Samtidig har man oplevet en markant vækst, der giver baghjul til nordens øvrige lufthavne.

Men det er ikke kun i Billund, man jubler. SAS satser stort på Aarhus Lufthavn, hvor det skandinaviske selskab har åbnet otte nye direkte ruter til bl.a. Nice, Split, Malaga og Mallorca.

I Aalborg kan man noterer et rekordstort antal udenrigspassagerer, og her har Norwegian bl.a. indsat ekstra afgange til Malaga, skriver check-in.dk

Også charterselskaberne var fået øje på Vestdanmark. Hos Spies er programmet ud af Aalborg vokset med 20 % i sommersæsonen og 45 % i vintersæsosnen.

Vestdanskerne har dog aldrig haft svært ved at komme på charterrejse. De tre rejsebureauer Primo Tours, Aarhus Charter og Suncharter flyver kun fra Jylland, og de kan tilbyde et bredt udvalg af rejsemål. Ikke kun de klassiske som Kreta, Alanya og Mallorca, men også spændende destinationer, hvor man ikke er bange for at være de første.

Sivota, Ithaca og Meganisi er tre af de rejsemål som bureauerne har været hurtige med at tilbyde de eventyrlystne vestdanskere.

Primo Tours flyver fra Billund og Aarhus, Suncharter fra Aalborg og Aarhus Charter fra Billund, Aarhus og Aalborg.


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*