16. januar 2019

Skattepenge bruges på rejser

Rejsebureauerne har travlt, når danskerne får penge tilbage i skat

Traditionen tro har rejsebureauerne travlt i dagene efter at årsopgørelsen bliver offentliggjort. Danskerne elsker at rejse og de, der får penge tilbage i skat bruger dem i høj grad på at rejse ud i verden.

Tre ud af fire danskere får penge tilbage i skat, og beløbet er i gennemsnit 5.000 kr., skriver branchemediet standby.dk. Her fortæller formanden for Charterselskabernes Brancheforening, Niels Grosen, at det har en salgsmæssig effekt, at så mange danskere får penge tilbage i skat. Nogle booker måske en uge ekstra, mens andre vælger at købe en lidt dyrere rejse end ellers.

Peder Hornshøj fra Bravo Tours er ikke i tvivl om, at skattekronerne giver øget rejsesalg. I weekenden solgte charterbureauet dobbelt så mange rejser end i sammenlignelige weekends.

Mens Niels Grosen ikke kender til historiske erfaringer omkring øget rejsesalg omkring offentliggørelsen af årsopgørelsen, så fortæller Peder Hornshøj, at man hvert år sælger flere rejser, når danskerne har udsigt til at få penge retur fra skat.


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*