22. juni 2018

Rough Guides læsere: Her er verdens smukkeste land

Skotland er verdens smukkeste land

Læserne hos det store rejsebogsforlag er ikke i tvivl; Skotland er verdens smukkeste land. Også smukkere end Canada og New Zealand, der blev stemt ind som nummer to og tre.

Hos Rough Guides er man helt i tråd med sine læsere: “Hvem ville ikke sige, at de bølgende landskaber med vilde strande, dybe søer og pragtfulde slotte høre til de smukkeste i verden”, spørger redaktionen.

Vi er selvfølgelig lykkelige for, at Skotland har modtaget den bemærkelsesværdige anerkendelse, men det vil nok ikke overraske de, der har besøgt vores smukke land
Malcolm Roughead, VisitScotland

Og selvom det alligevel kommer bag på de fleste britiske medier, at Skotland har fået titlen verdens smukke land, så er de lokale og især landets turistbureau mindre beskedne. Malcolm Roughead fra VisitScotland fremhæver også landskabet, men han mener, at Skotlands smukke byer og historiske attraktioner er med til at gøre landet så populært blandt rejsende.

Men der er mere at glæde sig over for briterne. England blev stemt ind som verdens syvende smukkeste land, mens Wales snuppede 10. pladsen.

Listen over verdens smukkeste lande ifølge Rough Guides læsere ser således ud:

1. Skotland
2. Canada
3. New Zealand
4. Italien
5. Sydafrika
6. Indonesien
7. England
8. Island
10. Wales
11. Slovenien
12. Mexico
13. Indien
14. Finland
15. Schweiz
16. Peru
17. Norge
18. Irland
19. Kroatien
20. Vietnam

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*