22. oktober 2018

Kanarieøerne til lavpris – se hvornår du skal booke og få de bedste rejsetilbud lige nu

Sådan får du en billig rejse til Kanarieøerne

Alle veje fører til Kanarieøerne fristes man til at sige. I hvert fald har det aldrig været nemmere at besøge de populære øer som danskerne bare elsker.

Tidligere sad charterbureauerne tungt på rejser til Kanarieøerne, men i dag kan du med få klik på computeren selv booke hotel og direkte rutefly til paradiset. På den måde kan du få præcis den rejse, du ønsker og som regel til en rigtig god pris.

Er I to personer, der skal afsted kan det være svært at hamle op med charterbureauernes priser, men skal hele familien afsted eller rejser I i skoleferien, så kan I ofte med stor fordel booke selv.

Se her hvordan du kommer billigt til Kanarieøerne – der er mange penge at spare.

 

Book selv

Det er nemt selv at booke din rejse uanset hvor i verden du skal hen, og det gælder selvfølgelig også Gran Canaria og de øvrige kanarieøer. Sammenlign flybilletter hos Momondo og book dit hotel med prisgaranti hos f.eks. hotels.com.

Ifølge Momondo finder du de billigste flybilletter til f.eks. Gran Canaria med afrejse om tirsdagen, mens lørdagen er dyrest. Book ca. to måneder før I skal afsted og vælg aftenfly i stedet for morgenfly for at få de billigste billetter.

Du kan også købe en pakkerejse hos Expedia med fly, hotel og måske lejebil inkluderet. Onlinerejsebureauet siger selv, at man kan spare op til 13 % ved at booke fly og hotel sammen.

Se mere om hoteller i indlæggene Gran Canarias bedste hotellerDe bedste familiehoteller på TenerifeGran Canarias bedste familiehoteller.

 

Book hos et charterbureau

Alle de største charterbureauer har Kanarieøerne på programmet. Nogle kun Tenerife og Gran Canaria, mens andre også sender gæster til Lanzarote og Fuerteventura og endda nogle af de mindre øer.

De fleste charterbureauer har faste rejsedatoer og rejselængden er typisk 7 eller 14 dage. Kan du rejse med få ugers varsel, er der ofte rigtig gode rabatter at hente hos charterbureauerne. Se aktuelle tilbud herunder – prisen er pr. person når to rejser sammen og inklusive fly, minimum 7 nætter på hotel og transport fra lufthavn til hotel og retur igen.

Gran Canaria
Lejligheder Maracaibo i Puerto Rico – fra kr. 3.020,-
Lejligheder Roslara i Puerto Rico – fra kr. 2.920,-
The Koala Garden i Maspalomas – fra kr. 3.122,-
Lejligheder Blue Bay Club i Bahia Feliz – fra kr. 3.218,-
Lejligheder Mariachis på Gran Canaria – fra kr. 3.218,-

Tenerife
Lejligheder Tenerife Sur i Los Cristianos – fra kr. 3.304,-
Hotel Concordia Playa – Puerto de la Cruz – fra kr. 3.324,-
Finca la Dica i Arico – fra kr. 3.334,- (inkl. billeje)
Lejligheder Cristian Sur i Los Cristianos – fra kr. 3.430,-
Hotel GF Fanabe i Costa Adeje – fra kr. 3.624,-

 

Fleksibel pakkerejse

Hos Travelbird kan du ofte finde nogle rigtig gode tilbud på rejser til Kanarieøerne. Det populære rejsesite køber stort ind, og det giver attraktive priser til dig.

Hos Travelbird får du som regel fly, hotel og lejebil eller transport fra lufthavn til hotel og retur inkluderet i prisen. Rejsedatoer og varighed er typisk fleksible – helt perfekt til jer, der godt selv vil bestemme, hvornår I vil af sted.

Se aktuelle tilbud hos Travelbird lige nu:
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Tenerife
Rejser til Fuerteventura

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*