22. oktober 2018

Rejser i sommerferien 2018 storsælger

Danskerne vil sikre sig sol og varme næste sommer

To af Danmarks største charterbureauer, Bravo Tours og Apollo Rejser, melder om massiv interesse for næste sommeres rejser. Begge kan rapportere om et salg, der er 50 % højere end på samme tid sidste år.

Bravo Tours og Apollo Rejser er også enige om, hvad der får danskerne til at være tidligt ude: vejret. Sommeren 2017 var trist og regnfuld og rigtig mange prøvede forgæves at booke en rejse til varmen i sidste øjeblik.

“Vi ved ikke, hvordan sommeren til næste år bliver, men mange af vores kunder er ganske enkelt holdt op med at tage chancen og bestiller i god tid”, fortæller Glenn Bisgaard, der er kunde- og kommunikationschef hos Apollo Rejser.

Hos Bravo Tours er adm. direktør Peder Hornshøj enig. “Det er flere år siden, vi har haft en rigtig god sommer herhjemme, og i år gik mange forgæves”, siger han til branchesitet takeoff.dk

Peder Hornshøj fremhæver dog også en anden grund til det øgede rejsesalg, nemlig økonomien. Han mener, at danskerne har fået den økonomiske tillid tilbage og derfor tør mange godt booke deres rejse i god tid, mener han.

De klassiske rejsemål efterspørges mest

Hos Apollo Rejser er det ikke overraskende Spanien og Grækenland, der hitter. Vestkreta og Playitas på Fuerteventura sælger godt, men generelt er det de gamle klassiske rejsemål, der efterspørges, fortæller Glenn Bisgaard.

Også Spies Rejser ser store muligheder i Grækenland. Tidligere kunne vi fortælle, at Danmarks største charterbureau får direkte fly til Korfu, men Spies åbner også på den såkaldt olympiske riviera, der ligger syd for Thessaloniki. Plaka, Paralia og Platamonas er nyheder, og her findes lange hvide sandstrande og et hav af gode taverner.

Men det er ikke kun sommerrejserne, der sælger i øjeblikket. Hos BravoTours er salget foran i alle måneder, og der er endda efterspørgsel på rejser til oktober næste år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*