22. oktober 2018

Rejser og flybilletter til USA har aldrig været billigere

Det er superbilligt at rejse til USA i øjeblikket

2017 bød på rekordlave priser på rejser og flybilletter til USA. Men 2018 ventes at blive endnu billigere, fortæller Ole Stouby fra Dansk Flypris Index, der netop har taget årets første pristjek på flybilletter.

Ole Stouby forventer at prisen for en returbillet til både New York og Los Angeles vil falde til under kr. 2.000,-

Siden 2013 er prisen på flybilletter til USA faldet med 40 % fra både Billund og København, mens tallet er 27 % for Hamborg.

Pristjekket er foretaget i uge 4, og her fandt Dansk Flypris Index frem til to billetter, der satte ny bundrekord. Det gælder København-Los Angeles (med Norwegian) til kr. 2.036,- og Billund-New York (med Air France) til kr. 2.140,-

Årsagen til de lave priser skal ifølge Ole Stouby findes i den øgede konkurrence samt de traditionelle flyselskabers tilpasning af priserne, der skal tage kampen op med lavprisselskaberne.

Vil du også rekordbilligt til USA, så find flybilletter her og book dit hotel med prisgaranti her.

Du kan også klikke ind hos Travelbird, der lige nu har en række yderst attraktive rejser til USA – var det noget med et Roadtrip i Florida (fra kr. 6.709,-) eller i det vestlige USA (fra kr. 11.269,-). Helt uhørt kan du få fly og campervan i 15 nætter for blot kr. 6.669,-!


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*