17. december 2018

Rejsedeals – få bl.a. Danmarks billigste rejse til Vietnam

Rejse fra nord til syd i Vietnam til uhørt pris

Vi er i oktober, og det er stadig muligt at tage på nogle skønne storbyferier i Europa. Men det er også nu rigtig mange danskere kigger på vinterens rejse, og er I til eksotiske rejsemål og fantastiske tilbud, så se lige her.

Vi præsenterer det som må være Danmarks absolut billigste rejse til Vietnam. Du får fly, overnatninger, transport og en stribe guidede udflugter til en ufattelig pris.

Kr. 12.529,- koster rejsen, der er på hele 21 overnatninger og som bringer jer til alle Vietnams store seværdigheder. Af samme grund hedder rejsen Bucket List Vietnam, som I kan se mere om eller booke her.

Er I mere til storby, så kan I spare 33 % på overnatning på skønne Hotel Duo i Prag. Se mere her. Eller hvad med en tur til Berlin? Spar 29 % på dit ophold på Hotel Sorat Ambassador inkl. morgenmadsbuffet. Se mere om det tilbud her.

Til de, der elsker wellness er der lige nu 26 % rabat på Baltic Cliff Niechorze og det er inklusive morgenmad, adgang til wellnessområde og en stribe andre fordele. Se tilbuddet her.

Tænker du på sommerferien, så kan du være hurtig og få 50 % rabat på lækkert hotel ved Cinque Terre. Det er inkl. halvpension og to besøg på vingård samt billet til Cinque Terre. Book eller se meget mere om denne deal her.

Vi slutter hvor vi startede. I det eksotiske hjørne. Hvorfor ikke tilbringe vinteren i privat villa på skønne Phuket i Thailand. Du kan få fly og 8, 11 eller 15 overnatninger inkl. transport lufthavn til hotel og daglig morgenmad fra kun kr. 8.379,-. Der er flere andre ting inkluderet i denne rejse. Se rejsen her, der allerede er booket 25 gange.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*